Interiør fra hytte - stue med salong, lenestoler og spisebord

Bo i hytte

Vi har nye, topp moderne, lekre hytter med stor takhøyde, eget kjøkken, bad og tre soverom.  Men vi har også enkle, små hytter uten eget bad (men meget kort vei til sanitær), for deg som bare trenger et rimelig sted å sove. Hytte med selvhushold gir god kontroll på sikkerhetsavstand og smitterisiko - antagelig den tryggeste måten å bo hjemmefra på i disse tider. 

modern cabins

Stor, moderne hytte med 3 soverom og bad

Stilige hytter i funkisstil med luftig takhøyde, store vinduer og utsikt mot Mjøsa. Åpen kjøkkenløsning med hyggelig spisestue og salong, tv og wifi, samt lekkert baderom. Disse hyttene har tre soverom og egner seg utmerket for opptil 6 personer, i alle fall hvis noen av disse er barn. For voksne som ikke er kjærester/familie, kan tre personer få hvert sitt soverom. Du finner ikke tre hotellrom noe sted til prisen for disse hyttene!

cabin

Mindre hytter - uten bad

Lyse hytter med soveplass for opptil 4 personer på ett soverom med 2 familiekøyer. Hyttene har en enkel kjøkkenkrok med hybelkomfyr, vannkoker og det mest nødvendige utstyr, samt spisebord med plass for 4. Sofa og tv med dvd-spiller. Wifi er inkludert. Disse hyttene har ikke egne baderom, men ligger til gjengjeld kun 15 meter fra sanitær/serviceanlegget. Parkering rett utenfor.