Hytter og leiligheter for overnatting Mosjøen

Vi har plasser med og uten strøm for caravan og bobil, eget felt for teltplasser og et moderne sanitæranlegg. Vi kan også tilby overnatting i rom, leiligheter og hytter i forskjellige størrelser og standard, med og uten eget wc/baderom. Leier du hytte uten eget baderom har du selvfølgelig fri tilgang på  sanitæranlegget. I hytte med eget kjøkken, bad og parkering rett utenfor, har du et så trygt bosted eller trygg overnatting som du kan finne i Mosjøen  - du har full kontroll på avstand til andre. Hyttene rengjøres grundig mellom gjester, slik at det ikke skal være noen smittefare. Med andre ord (eller egentlig de samme igjen): Hytteleie er et trygt alternativ for overnatting i Mosjøen - sommer som vinter. Bestill gjerne i god tid! Hunden din er velkommen, men vi holder også noen hytter fullstendig dyrefrie.

Søk dato og finn ønsket hyttetype her:

 

Tømmerhytte 6 senger

Stor hytte med kjøkken, bad, 2 soverom og hems - soveplass for opptil 6 personer

Soverom 1: Familiekøye   Soverom 2: Køyeseng    Hems: 2 madrasser 

Stue med salong, TV, spisebord og utgang til liten veranda med utemøbler. Åpen kjøkkenløsning med utstyr, kokeplater, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryser og te-/kaffetrakter. Entré innenfor egen inngang. Baderom med dusj og toalett. Gratis WiFi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er lov å ha med hund/katt i disse hyttene.

Dolstadhytte 6 senger

Store hytter med 2 soverom 

Soverom 1: Familiekøye   Soverom 2: Familiekøye  
Lys, trivelig stue med salong, TV, spisebord og åpen kjøkkenløsning med utstyr, kokeplater, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryser og te-/kaffetrakter. Terrasse med utemøbler. Entré innenfor egen inngang. Baderom med dusj og WC. Gratis WiFi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er lov å ha med hund/katt i disse hyttene.

Øyfjellshytte 4 senger

Leiligheter i tomannsbolig med kjøkken, bad og 1 soverom

Soverom 1: Familiekøye   Stuen: Sovesofa m 2 sengeplasser  
Stue med salong, spisebord og åpen kjøkkenløsning med utstyr, kokeplater, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryser og te-/kaffetrakter. Baderom med dusj og WC. Egen inngang. Utgang fra stue til solrik veranda med utemøbler. Gratis WiFi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Dyr er IKKE tillatt i leilighetene.
NB! Kun tilgjengelig i perioden 24/6-11/8

Blåfjellshytte 4 senger

Leiligheter med kjøkken, bad og 1 soverom

Soverom 1: 2 enkeltsenger   Stuen: Sovesofa m 2 sengeplasser 
Stue med salong, spisebord og åpen kjøkkenløsning med utstyr, kokeplater, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryser og te-/kaffetrakter. Baderom med dusj og WC. Egen inngang. Utgang fra stue til solrik veranda med utemøbler. Gratis WiFi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Dyr er tillatt i leilighetene. 

Rom med dusj/wc 

Soveplass for opptil 2 personer

Soverom 1: 1 enkeltseng og en sovesofa   

Lyst, trivelig rom med enkeltseng og en (sove) sofa, bord og stoler, mini-kjøkken med kjøleskap. Dusj og wc. NB! Rom er kun tilgjengelig i skoleferien.

Gratis wifi er inkludert i alle rom (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er IKKE tillatt å ha med hund/katt i disse rommene.

Stor hytte ekstra 4 senger

Soverom 1: Familiekøye og køyeseng 

Sofa, mini-kjøkken med kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn. Gratis WiFi er inkludert i alle rom (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er tillatt å ha med hund/katt i disse hyttene. Hyttene har ikke dusj eller wc, men gjestene får tilgang til moderne sanitæranlegg og felleskjøkken med spiserom.

Sommerhytte 4 senger

Soveplass for opptil 4 personer

Soverom: 2 køyesenger 

Sofa, mini-kjøkken med kjøleskap. Gratis WiFi er inkludert i alle rom (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er tillatt å ha med hund/katt i disse hyttene. Hyttene har ikke dusj eller wc, men gjestene får tilgang til moderne sanitæranlegg og felleskjøkken med spiserom.

Sommerhytte 2 senger 

Soverom: 1 familiekøye 

Sofa, mini-kjøkken med kjøleskap. Veranda ved egen inngang. Gratis WiFi er inkludert i alle rom (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er tillatt å ha med hund/katt i disse hyttene. Hyttene har ikke dusj eller wc eller funksjonelt kjøkken, men gjestene får tilgang til moderne sanitæranlegg og felleskjøkken med spiserom.