Hytter og leiligheter for overnatting Mosjøen

Vi har plasser med og uten strøm for caravan og bobil, eget felt for teltplasser og et moderne sanitæranlegg. Vi kan også tilby overnatting i rom, leiligheter og hytter i forskjellige størrelser og standard, med og uten eget wc/baderom.  Leier du hytte uten eget baderom har du selvfølgelig fri tilgang på  sanitæranlegget.  I hytte med eget kjøkken, bad og parkering rett utenfor, har du et så trygt bosted eller trygg overnatting som du kan finne i Mosjøen  - du har full kontroll på avstand til andre. Hyttene rengjøres grundig mellom gjester, slik at det ikke skal være noen smittefare. Med andre ord (eller egentlig de samme igjen): Hytteleie er et trygt alternativ for overnatting i Mosjøen - sommer som vinter. Bestill gjerne i god tid! Hunden din er velkommen, men vi holder også noen hytter fullstendig dyrefrie.

Søk dato og finn ønsket hyttetype her:

 

Tømmerhytter 

Store hytter med kjøkken, bad, 2 soverom og hems - soveplass for opptil 6 personer

Soverom 1: Familiekøye   Soverom 2: Køyeseng    Hems: 2 madrasser. 

Stue med salong, TV, spisebord og utgang til liten veranda med utemøbler. Åpen kjøkkenløsning med utstyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og te-/kaffetrakter. Entré innenfor egen inngang. Baderom med dusj og wc. Gratis wifi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er lov å ha med hund/katt i disse hyttene.

Store hytter med baderom

Store hytter med 2 soverom - soveplass for opptil 6 personer

Soverom 1: Familiekøye   Soverom 2: Familiekøye  
Lys, trivelig stue med salong, TV, spisebord og åpen kjøkkenløsning med utstyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og te-/kaffetrakter. Terrasse med utemøbler. Entré innenfor egen inngang. Baderom med dusj og wc. Gratis wifi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er lov å ha med hund/katt i disse hyttene.

Stor leilighet 

Leiligheter i tomannsbolig med kjøkken, bad og 1 soverom - soveplass for opptil 5 personer
 

Soverom 1: Familiekøye   Stuen: Sovesofa m 2 sengeplasser  
Stue med salong, spisebord og åpen kjøkkenløsning med utstyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap. Baderom med dusj og wc. Egen inngang. Utgang fra stue til solrik veranda med utemøbler. Gratis wifi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Dyr er IKKE tillatt i leilighetene.
NB! Kun tilgjengelig i perioden 24/6-11/8

Motell-leilighet 

Leiligheter med kjøkken, bad og 1 soverom - soveplass for opptil 4 personer

Soverom 1: 2 enkeltsenger   Stuen: Sovesofa m 2 sengeplasser  

Lys, trivelig stue med salong, TV, spisebord og åpen kjøkkenløsning med utstyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, vannkoker og te-/kaffetrakter. Utemøbler på veranda ved egen inngang. Baderom med dusj og wc. Gratis wifi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er lov å ha med hund/katt i disse leilighetene.

Rom med dusj/wc 

Soveplass for opptil 2 personer

Soverom 1: 1 enkeltseng og en sovesofa   

Lyst, trivelig rom med enkeltseng og en (sove) sofa, bord og stoler, mini-kjøkken med kjøleskap. Dusj og wc. NB! Rom er kun tilgjengelig i skoleferien.

Gratis wifi er inkludert i alle rom (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er IKKE tillatt å ha med hund/katt i disse rommene.

Stor hytte uten vann 

Soveplass for opptil 5 personer

Soverom 1: Familiekøye og køyeseng (5 sengeplasser i samme rom)   

Sofa, mini-kjøkken med kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn. Gratis wifi er inkludert i alle rom (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er  tillatt å ha med hund/katt i disse hyttene.
Hyttene har ikke dusj eller wc, men gjestene får tilgang til moderne sanitæranlegg og felleskjøkken med spiserom.

Mellomstor hytte uten vann 

Soveplass for opptil 4 personer

Soverom: 2 køyesenger (4 sengeplasser i samme rom)   

Sofa, mini-kjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn og vannkoker. Gratis wifi er inkludert i alle rom (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er IKKE tillatt å ha med hund/katt i disse hyttene. Hyttene har ikke dusj eller wc, men gjestene får tilgang til moderne sanitæranlegg og felleskjøkken med spisesal.

Liten hytte uten vann 

Soveplass for opptil 3 personer

Soverom: 1 familiekøye + en ekstraseng (teknisk sett 4 sengeplasser - i samme rom)   

Kjøkkenkrok med kjøleskap, mikrobølgeovn og vannkoker. Veranda ved egen inngang. Gratis wifi er inkludert i alle rom (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er IKKE tillatt å ha med hund/katt i disse hyttene. Hyttene har hverken dusj, wc eller funksjonelt kjøkken, men gjestene får tilgang til moderne sanitæranlegg og felleskjøkken med spisesal.