Middag i kveldssola, camping mat, Topcamp Havblikk, Camping Helgeland

Idyllisk camping i fjæra på Helgelandskysten

Topcamp Havblikk er en campingplass med utrolig beliggenhet i fjæra på Helgelandskysten, omringet av klart vann og mektige fjell. Ord blir fattige - dette må oppleves! 

Nesna er et sentrum for mange aktiviteter. Flere av Helgelands flotte fjelltopper ligger for dine føtter, blant annet fjellrekken De syv søstre. Du kan også leie båt. For eksempel for havfiske, eller kajakkpadling. SUP-brett får du også leid. Eller du kan hoppe på fergen for å besøke øyer som Lovund, Træna, Rødøy, Myken og Støtt.

Badestrand, Topcamp Havblikk, Nesna, Camping Helgeland

Sykling, snorkling og badestrand på Helgelandskysten

Hos Topcamp Havblikk kan du leie sykkel, slik at du kan oppdage mest mulig av området. Visste du at det er flere steder i området du kan snorkle? Det blir kanskje ikke helt det samme som å snorkle i Thailand eller Maldivene, men det er nok av spennende ting å se også i vannet utenfor Nesna. 

Helgeland har også flere fantastiske strender, hvor du kan late deg og høre bølgene skulpe. Vi har til og med en strand på Topcamp Havblikk, og selv om vanntemperaturen ikke er som i syden er det deilig med en dukkert likevel!

tre gutter på hoppepute. foto

Slitne-barn-til-kvelds-garanti

Ferie hos Topcamp Havblikk kommer nesten med en slitne-barn-til-kvelds-garanti. Om barna ikke vil utfordre vanntemperaturen i vannet, kan de hoppe på hoppeputa og klatre rundt på lekeplassen.

Kajak, Strand, Nesna Camping Helgeland, Topcamp Havblikk

Ro og idyll ved havgapet 

Få ting gir ro i sjela som frisk sjøluft, bølgeskvulp og fin utsikt. Topcamp Havblikk leverer alle tre, og du får - om vi kan si det selv - verdens fineste solnedgang med på kjøpet, med solen som går ned bak fjellene på øya Tomma. 

Det er bare å legge maten på grillen, fylle glasset med noe godt, nyte utsikten og lene seg godt tilbake. Hos Topcamp Havblikk skal skuldrene senkes og idyllen inntas, mens barna løper rundt med nye og gamle venner, bader og sklir og koser seg gløgg.

Bio und lokale Produkte im Aurora Restaurant in Nesa, Topcamp Havblikk

Mat for alle på Aurora restaurant 

I 2017 åpnet restauranten Aurora, med livescene og stemningsfullt interiør. I 2022 introduserte vi en ny meny, med smaker som pizza, hamburger, halloumiburger, bakt potet, biffalo wings, fiskesuppe og mye mer! Du kan sitte ute eller inne og nyte maten sammen med varm, kald og leskende drikke. Selvsagt har vi også deilige desserter, iskrem-bar til ungene og egen barnemeny. 

Flere aktiviteter

Det er en hel haug av andre opplevelser i området, som du ikke vil gå glipp av. De kan du lese om her.