Informasjon vedr Covid-19

Vi er glad for å kunne ønske gjester velkommen til en trygg og god Feriepark. Det fordrer selvfølgelig også at våre gjester tar ansvar. Her finner du informasjon om hvilke tilbud som er åpne og hvordan vi forholder oss til smittevern i denne spesielle situasjonen. Vi tar del i den globale dugnaden for å begrense smitten av Koronaviruset, og oppfordrer alle til å følge Folkehelseinstituttet sine råd.

Kjære gjester! 

2020 ble året hvor alt ble annerledes.  Ingen hadde sett for seg hvor store konsekvenser det ville få når pandemien traff verden og landet vårt kraftig. Heldigvis har man fått viruset under kontroll her i Norge, så man kan feriere rimelig trygt - med noen ekstra tiltak. For at du og din familie skal kunne føle dere trygge hos oss, har vi i dette skrivet listet opp noen av de tiltakene vi har satt i gang samt noen retningslinjer som våre gjester må følge. Sammen kan vi gjøre Hallingdal Feriepark trygg for dere som gjester og for våre medarbeiderne.  Vi forholder oss til NHO sin bransjenorm for camping, restaurant og arrangement.  

Wiese mit Campingplatz und Wohnwagen und Wohnmobil sowie Ferienhäuser im Hintergrund, davor der Hallingdalfluss.

Resepsjon 

Vi oppfordrer alle gjester til å holde 1 meter avstand under innsjekk og benytte seg av anitbac som du finner ved resepsjonsdisken og på søyle inn til toaletter. Du vil få utdelt en konvolutt ved innsjekk, i denne finner du blant annet nøkkelkort og brosjyremateriell. Normalt bruker vi dette om igjen om gjestene ikke tar det med seg. I år ber vi dere kaste alt av brosjyrer/konvolutt ved avreise eller ta det med dere. Det eneste vi vil ha tilbake er nøkkelkort/armbånd - disse leveres v/utsjekk og desinfiseres før vi tar de i bruk. Reiser dere før vi åpner legger dere de i postkassa utenfor hovedinngang. 

Restaurant 

Dere finner antibac på resepsjonsdisken og utenfor toaletter. Benytt dere av dette. Toaletter vil bli rengjort regelmessig. 
Registering er oppfordret fra regjeringen og vi ber derfor alle være gjester og gjøre dette, informasjon om hvordan finner du på ditt bord. Bestilling: Alle våre gjester skal bruke betalingssystemet ORDR ved bestilling i restauranten. Personer som sitter på samme bord ønsker vi at skal sende en samlet bestilling. Dette er for at vi kan håndtere bestillingen som en gruppe og sørge for at alle får maten samtidig. Bestiller dere hver for dere kan vi ikke garantere at dere får mat samtidig. Vi oppfordrer alle til å bestille bord, dette kan gjøres på www.feriepark.no, ved å kontakte ferieparken på 32699200 eller post@feriepark.no.
Meny: På grunn av kontaktflate deler vi ikke ut menyer i år, du finner menyen på ORDR. For de som ikke har mulighet til å bestille på ORDR gi beskjed til servitøren. Vi kan da komme og ta bestilling på bordet ditt. Vi vil helst unngå kø ved serveringsdisken. 
 

Bruk av sanitæranlegg 

Kommuneoverlegen oppfordrer i år alle til å bruke fasiliteter i egen vogn, så mye som mulig. Ved bruk av Ferieparkens sanitæranlegg, oppfordres det til å holde avstand. Ved inngang til sanitær er det antibac-dispenser og vi gjør rent kontinuerlig gjennom hele dagen. Men vi oppfordrer alle til å tørke av berøringsflater etter bruk av dusj og toalett.
 

Bruk av felleskjøkken 

Kommuneoverlegen oppfordrer i år alle til å bruke fasiliteter i egen vogn, så mye som mulig. Ved bruk av Ferieparkens felleskjøkken, oppfordres det til å holde avstand på 1 meter til personer som ikke er i samme husstand. Vi ber om at felleskjøkkenet kun benyttes av ett familiemedlem om gangen slik at trykket blir mindre. Det er satt opp antibac-dispensere til hender og antibac-spray som vi anmoder alle om å bruke til renhold av berøringsflater etter bruk. Vi gjør rent kontinuerlig gjennom hele dagen.
Det er ikke lov å spise i felleskjøkkenet, man kan benytte utemøbler utenfor.

Høyt & Lavt Klatrepark

Klatreparken åpner Vi oppfordrer alle til å holde 1 meter avstand hele dagen. Klatreseler blir utdelt fra klatrebua, det er kun lov med 2 husstander eller 4 personer i bua på samme tid. Alle blir vist hvordan man tar på klatreseler, folk i samme husstand hjelper hverandre under oppsyn og sjekk av instruktør. Så lang det er mulig tar man på klatreselen utendørs. Det vil bli gitt god opplæring innen man klatrer i både sikkerhet- og smittevernstiltak. Ved endt klatring legges seler og hjelm i klatrebua, disse vaskes inn til neste bruk. Våre klatreparkansatte vil bruke munnbind ved sjekk av seler. Kjøp av billetter gjøres i snakkbar. 

Lekeland

Kommuneoverlegen har gitt grønt lys for åpning av lekeland. Alle som er i lekelandet skal registrere seg. Det er nå ekstra viktig at foreldre er med barnet til lekeland! Barn uten følge med voksne får ikke tilgang til lekeland.
Vi reduserer antall som har lov å være inne på samme tid, i tillegg vil ballrommet være stengt. Det er antibac ved inngang til lekeland, og vi oppfordrer alle foreldre til å snakke med barna om vask av hender og holde 1 meters avstand i lekeland. Alle berøringsflater vil bli desinfisert daglig etter stengetid.
Inngangsbånd hentes i snakkbaren og må leveres tilbake når man forlater lekelandet. Boende gjester bruker armbåndet de fikk v/innsjekk.
Hold trygg avstand til våre ansatte og andre gjester.

 

 

Ferienpark Hallingdal von oben gesehen mit einer grosser Wiese mit Wohnwagen und Wohnmobile und sogar mit dem Haupt- und Aktivitäten-Gebäude in modernder Architektur.

Leie av kano, kajakk, SUP-paddelboard, robåt eller sykkel 

gjøres fra Høyt & Lavt. Årer blir desinfisert etter innlevering. Betaling gjøres helst på Vipps. Hold trygg avstand til våre ansatte og andre gjester.

 

Aktivitet og smittevern

Vi har tilpasset aktivitetsprogrammene våre i år, så små og store kan delta på moroa trygt og fint.Vi tar koronahensyn og holder anbefalt avstand ved alle aktiviteter. Materialer blir delt ut individuelt og alle gjenstander som brukes i aktiviteter blir spritet mellom hver bruker. Alle aktiviteter vil foregå ute eller inne i lokaler der det  er mulighet for 1 meters avstand mellom hver person.

 

Gla`hilsen fra alle oss i Hallingdal Feriepark! 

 

Våre åpningstider finner du her.