Julegate i Oslo

Julehandel og magiske opplevelser i Oslo

Oslo bør oppleves i førjulstiden, med julegater, shopping, det store julemarkedet i Studenterlunden og Spikersuppa med karuseller, skøytebane og pariserhjul. Her kan julehandelen kombineres med flotte og hyggelige opplevelser!

Julemarked i Oslo med lys og farger

Hvert år inntar Jul i Vinterland Spikersuppa i Oslo med boder, servering, nisser, musikk, lys, farger og karuseller! Julemagi for store og små. I markedets lange handlegate finnes utsalgssteder med gaver, mat, klær, leker, rariteter og mye mer.

boder i julemarkedet i Oslo

Mattilbudet er bredt spenner fra tradisjonelle julefavoritter i Nissens Gløgghus og smultringer via crêpes til indisk og meksikansk street food. Jul i Vinterland byr på alle muligheter for å bli mett - her finner du godsaker både til magen og glade inntrykk.

lystunnel  julemarked i Oslo

Markedet tilbyr i tillegg gratis juleaktiviteter, teater og konserter med flere artister.

julehandel i Oslo, Paleet

Oslo byr selvfølgelig på et uendelig antall shoppingmuligheter også utenom julemarkedet.

juleforestillinger i Oslo

I Oslo finnes selvfølgelig alltid et rikt utvalg av juleforestillinger teater og konserter 

Grand jul i Oslo

Det er umulig for oss å samle alle tilbud og muligheter for juleopplevelser og stemning i Oslo - men les gjerne mer om i hvert fall noe av det hos Visit Oslo ›. som forøvrig har bidratt med bildene på denne siden - fot: Didrik Stenersen.

Topcamp bytter til nytt online bookingsystem (det vil bli flere fordeler for deg som gjest), men det betyr at online-bestilling for øyeblikket dessverre ikke er mulig. Vi tar gjerne i mot bestilling på telefon 22 51 08 00 eller epost bogstad@topcamp.no

En hytte eller leilighet på Topcamp Bogstad er selvfølgelig også et godt sted å tilbringe julen, nyttårsaften eller en januar-tur for hovedstads-opplevelser.

Topcamp bytter til nytt online bookingsystem (det vil bli flere fordeler for deg som gjest), men det betyr at online-bestilling for øyeblikket dessverre ikke er mulig.

Vi tar gjerne i mot bestilling på telefon 22 51 08 00 eller epost bogstad@topcamp.no