Julestemning med nisser og fyr i peisen for julebord eller julelunsj i Bergtatt Bistro

Julemenyer

Om tidene ikke innbyr til hæla-i-taket-og-tenna-i-tapeten julebord, så er det likevel ingen grunn til ikke å kose seg med deilig julemat. Og kanskje er det i disse tider ekstra viktig å faktisk treffe gode kollegaer i hyggelig setting, så lenge det kan foregå trygt i tråd med helsemyndighetenes retningslinjer? Snart er Bergtatt Bistro julepyntet med levende lys, fyr på peisen og god plass for julelunsj eller hyggelig -middag med god sikkerhetsavstand og smittevern! Vi lager julemat til grupper. NB! Må forhåndsbestilles minimum en uke i forveien.

JULEMENY (min 12 personer)
 

 Bergtatt Juletallerken

Ribbe, hjemmelagede medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, poteter og julesaus  Allergener: Sennep, melk, gluten(hvete), sulfitt, selleri

 kr 349,-

 Pinnekjøtt Tallerken

Pinnekjøtt, røkt gardspølse, kålrotmos, poteter og pinnefett  Allergener: sennep, melk, gluten(hvete), selleri

 kr 365,-

 

Dessert
 

 Riskrem 

 m/ bringebær saus  Allergener: Melk, nøtter (mandel, hasselnøtt)

 kr 120,-

 Karamellpudding og multekrem

  Allergener: Melk, egg, nøtter (mandel, hasselnøtt)
 

 kr 135,-
 

 

Selskapet må bestille samme meny. Minimum 12 personer
Vi må ha endelig meny en uke før ankomst.

Vi tar forbehold om endringer i menyen etter tilgang på råvarer. Vi legger til rette for allergier.

 

 

 

 

Julebord med forskjellige fat og skåler

Bergtatt Julebord 

Rettene serveres på bordet så du får en trygg opplevelse og vi kan opprettholde smittevern.

 

Forrett

Serveres som små retter på bordet, så alle kan få en smak av alt, med brød og smør til

Gravet Fjellørret  med sennepssaus

 Fenalår og spekepølse fra Hallingdal

 med eggekrem og flatbrød

 Julesylte fra Vats

 med hjemmesyltede rødbeter og sennep

 

Hovedrett: Bergtatt Juletallerken
 

 Bergtatt Juletallerken

 Ribbe, hjemmelagede medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, poteter og julesaus

eller

 Pinnekjøtt-tallerken

 Pinnekjøtt, røkt gardspølse,kålrotmos, poteter og pinnefett

 

 

Dessert

Riskrem m/ Bringebær saus, karamellpudding og multekrem

 Serveres som små retter på bordet, så alle kan få en smak av alt

 

kr 655,- per person

Allergener: Gluten (hvete, rug og bygg), sennep, sulfitt, melk, fisk, egg, selleri, nøtter (mandel, hasselnøtt)
Minimum 20 personer og selskapet må velge samme hovedrett. Vi må ha endelig menybestilling en uke før ankomst.
 

Velkommen!