Om tidene ikke innbyr til hæla-i-taket-og-tenna-i-tapeten julebord, så er det likevel ingen grunn til ikke å kose seg med deilig julemat. Og kanskje er det i disse tider ekstra viktig å faktisk treffe gode kollegaer i hyggelig setting, så lenge det kan foregå trygt i tråd med helsemyndighetenes retningslinjer? Snart er Bergtatt Bistro julepyntet med levende lys, fyr på peisen og god plass for julelunsj eller hyggelig -middag med god sikkerhetsavstand og smittevern! Vi lager julemat til grupper. NB! Må forhåndsbestilles minimum en uke i forveien.
Julemenyer
JULEMENY (min 12 personer)
Bergtatt Juletallerken |
Ribbe, hjemmelagede medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, poteter og julesaus | Allergener: Sennep, melk, gluten(hvete), sulfitt, selleri |
kr 349,- |
Pinnekjøtt Tallerken |
Pinnekjøtt, røkt gardspølse, kålrotmos, poteter og pinnefett | Allergener: sennep, melk, gluten(hvete), selleri |
kr 365,- |
Dessert
Riskrem |
m/ bringebær saus | Allergener: Melk, nøtter (mandel, hasselnøtt) |
kr 120,- |
Karamellpudding og multekrem |
Allergener: Melk, egg, nøtter (mandel, hasselnøtt) |
kr 135,-
|
Selskapet må bestille samme meny. Minimum 12 personer
Vi må ha endelig meny en uke før ankomst.
Vi tar forbehold om endringer i menyen etter tilgang på råvarer. Vi legger til rette for allergier.

Bergtatt Julebord
Rettene serveres på bordet så du får en trygg opplevelse og vi kan opprettholde smittevern.
Forrett
Serveres som små retter på bordet, så alle kan få en smak av alt, med brød og smør til
Gravet Fjellørret | med sennepssaus |
Fenalår og spekepølse fra Hallingdal |
med eggekrem og flatbrød |
Julesylte fra Vats |
med hjemmesyltede rødbeter og sennep |
Hovedrett: Bergtatt Juletallerken
Bergtatt Juletallerken |
Ribbe, hjemmelagede medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, poteter og julesaus |
eller
Pinnekjøtt-tallerken |
Pinnekjøtt, røkt gardspølse,kålrotmos, poteter og pinnefett |
DessertRiskrem m/ Bringebær saus, karamellpudding og multekrem |
Serveres som små retter på bordet, så alle kan få en smak av alt |
kr 655,- per person
Allergener: Gluten (hvete, rug og bygg), sennep, sulfitt, melk, fisk, egg, selleri, nøtter (mandel, hasselnøtt)
Minimum 20 personer og selskapet må velge samme hovedrett. Vi må ha endelig menybestilling en uke før ankomst.