Kollensvevet i Holmenkollen

Kollensvevet byr på en unik opplevelse av Holmenkollen slik som skihopperne opplever den, men trygt festet til en zipline. Det er ingen aldersgrense!

Alle kan ikke hoppe på ski i Holmenkollbakken, men du kan faktisk komme ganske nær opplevelsen! Kollensvevet er en zip-line fra toppen av det ikoniske hopptårnet i Holmenkollen. Du får oppleve hva hopperne ser når de står på toppen - akkurat som om du skulle utfor med ski på beina! Skihoppere svever over unnarennet, men Kollensvevere svever også over ovarrennet! Kile i magen skal det, men zip-linen fører deg trygt ned til sletta. Etterpå blir det aldri det samme å se det tradisjonsrike Holmenkollrennet på TV, fordi du selv har opplevd å sveve over Oslos mest besøkte sightseeing-attraksjon.

Den spektakulære zip-linen i Holmenkollen er 361 meter lang og har høydeforskjell på hele 107,5 meter. Fart, spenning, moro og byens beste utsikt. NB! Farten er ikke så stor at dette bare passer for stuntmenn - Kollensvevet er helt ufarlig, passer for alle som veier over 30 kilo og den eldste hopperen så langt var 93 år gammel.

Åpningstider og priser finnes på Kollensvevets nettside. Lenke nedenfor

Les mer