Mjøsa, båthavna og regnbue - med tekst: "Det blir bra!"

Sikkerhet og tiltak i forbindelse med Covid-19

Leier du leilighet eller hytte med eget kjøkken og bad - eller bor i campingvogn eller bobil, kan du ha god kontroll på sikkerhets-avstand til andre. Sanitæranlegg er åpent. Men NB! Kommunelegens anbefaling er fortsatt at flest mulig campinggjester bør benytte eget bad og toalett (Og jada, vi har tømmestasjon).

Vi gjør tiltak for smittebegrensning, med håndsprit, ekstra renhold og desinfisering, avstand ved betjening og betalingspunkt. Samtidig oppfordrer vi alle gjester til aktsomhet og å følge helsemyndighetenes anbefalinger. Vi må forutsette at alle gjester selv tar ansvar for sin egen helse og sikkerhet, samt hensyn til andres helse ved å respektere anbefalte avstander, ekstra håndhygiene og aktsomhet. Da bør det ligge til rette for gode opplevelser - det blir bra!  

Vi har fortsatt ikke hatt kjente spor av smitte på campingplassen, hverken hos ansatte eller gjester. Men vi har full beredskap og fokus på dette. Skulle det oppstå smittetilfeller vil isoleringstiltak gjøres umiddelbart og ved noen som helst mistanke om smittefare her vil vi straks opplyse om dette og gjøre nødvendige tiltak.

Renhold og hygiene er til enhver tid svært høyt prioritert hos oss. Vi er alltid opptatt av klima og miljø, men vil i unntaksperioden benytte sterkere desinfiserende midler og mer antibakteriell spray enn vi ellers gjør - spesielt når det gjelder desinfisering av utsatte berøringspunkter. Vi oppfordrer forøvrig til nøye håndhygiene og vi vil ikke håndhilse. Vår høyeste prioritet vil alltid være å ivareta sikkerhet og helse for gjester og ansatte.

Så lenge Mjøsa Feriepark er en smittefri sone, gjelder normale avbestillingsbetingelser for hytter og leiligheter. Om du er forhindret fra å reise pga karantene må dette tas opp med din leverandør av reiseforsikring.

Helsedirektoratet_logo

Følg med på Helsedirektoratets informasjon om smittefare og tiltak ›