Kort- og langtidsleie hytte eller leilighet ved Mosjøen

I hytte eller leilighet på Topcamp Mosjøen bor du rolig og landlig, med parkering rett utenfor. Komfortabelt og praktisk - ikke minst hvis bilen også rommer kostbart utstyr. Her kan du våkne til fuglekvitter og harmoni - og ta en joggetur eller bowlingrunde etter jobb, samtidig som Mosjøen sentrum er innen gangavstand. Pizzabakeren når du nesten uten å ta på skoene. En leilighet eller hytte fordelt på flere blir som regel rimeligere enn flere hotellrom, samtidig som det er romsligere og hyggelig med felles oppholdsrom.

Kontakt oss i bunn av denne siden, på mosjoen@topcamp.no eller telefon +47 7517 7900 for en god prat og et hyggelig tilbud.

Stor tømmerhytte

For opptil 6 personer - 3 separate soveplasser: 
Soverom 1:
 Familiekøye   Soverom 2: Køyeseng    Hems: 2 madrasser. 

Stue med salong, TV, spisebord og åpen kjøkkenløsning med utstyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og te-/kaffetrakter. Entré innenfor egen inngang. Baderom med dusj og wc. Gratis wifi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen (Nytt sengetøy/håndkle én gang i uken ved langtidsleie) 
Se flere bilder fra tømmerhytte HER

Store hytter med baderom

Store hytter med 2 soverom - soveplass for opptil 6 personer

Soverom 1: Familiekøye   Soverom 2: Familiekøye  
Lys, trivelig stue med salong, TV, spisebord og åpen kjøkkenløsning med utstyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og te-/kaffetrakter. Entré innenfor egen inngang. Baderom med dusj og wc. Gratis wifi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er lov å ha med hund/katt i disse hyttene.

Motell-leilighet 

Leiligheter med kjøkken, bad og 1 soverom - soveplass for opptil 4 personer

Soverom 1: 2 enkeltsenger   Stuen: Sovesofa m 2 sengeplasser  

Lys, trivelig stue med salong, TV, spisebord og åpen kjøkkenløsning med utstyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, vannkoker og te-/kaffetrakter. Utemøbler på veranda ved egen inngang. Baderom med dusj og wc. Gratis wifi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er lov å ha med hund/katt i disse leilighetene.

Vi har også mindre hytter uten eget bad

Vi har også flere overnattingsmuligheter uten eget bad/wc, men med fri tilgang til vårt moderne sanitæranlegg.  

inngangsdører til diverse baderom i sanitæravdeling Topcamp Mosjøen
Dusjer og toalett i sanitæravdeling Topcamp Mosjøen

Kontakt oss her

Fortell oss litt om antall og ønsket hyttetype. Så kontakter vi deg med et tilbud.