Kort- og langtidsleie hytte eller leilighet ved Mosjøen

I hytte eller leilighet på Topcamp Mosjøen bor du rolig og landlig, med parkering rett utenfor. Komfortabelt og praktisk - ikke minst hvis bilen også rommer kostbart utstyr. Her kan du våkne til fuglekvitter og harmoni - og ta en joggetur etter jobb, samtidig som Mosjøen sentrum er innen gangavstand. Pizzabakeren når du nesten uten å ta på skoene. En leilighet eller hytte fordelt på flere blir som regel rimeligere enn flere hotellrom, samtidig som det er romsligere og hyggelig med felles oppholdsrom.

Kontakt oss i bunn av denne siden, på mosjoen@topcamp.no eller telefon +47 7517 7900 for en god prat og et hyggelig tilbud.

Stor tømmerhytte

For opptil 6 personer - 3 separate soveplasser: 
Soverom 1:
 Familiekøye   Soverom 2: Køyeseng    Hems: 2 madrasser. 

Stue med salong, TV, spisebord og åpen kjøkkenløsning med utstyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og te-/kaffetrakter. Entré innenfor egen inngang. Baderom med dusj og wc. Gratis wifi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen (Nytt sengetøy/håndkle én gang i uken ved langtidsleie) 
Se flere bilder fra tømmerhytte HER

Store hytter med baderom

Store hytter med 2 soverom - soveplass for opptil 6 personer

Soverom 1: Familiekøye   Soverom 2: Familiekøye  
Lys, trivelig stue med salong, TV, spisebord og åpen kjøkkenløsning med utstyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og te-/kaffetrakter. Entré innenfor egen inngang. Baderom med dusj og wc. Gratis wifi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er lov å ha med hund/katt i disse hyttene.

Motell-leilighet 

Leiligheter med kjøkken, bad og 1 soverom - soveplass for opptil 4 personer

Soverom 1: 2 enkeltsenger   Stuen: Sovesofa m 2 sengeplasser  

Lys, trivelig stue med salong, TV, spisebord og åpen kjøkkenløsning med utstyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, vannkoker og te-/kaffetrakter. Utemøbler på veranda ved egen inngang. Baderom med dusj og wc. Gratis wifi er inkludert i alle hyttene (mot registrering for nyhetsbrev) og sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Det er lov å ha med hund/katt i disse leilighetene.

Vi har også mindre hytter uten eget bad

Vi har også flere overnattingsmuligheter uten eget bad/wc, men med fri tilgang til vårt moderne sanitæranlegg.  

Eingangstüren zu Diversem Badezimmer in der Sanitär Abteilung Topcamp Mosjøen.
Duschen und Toiletten in der Sanitäranlage Topcamp Mosjøen

Kontakt oss her

Fortell oss litt om antall og ønsket hyttetype. Så kontakter vi deg med et tilbud.