Rom med dobbeltseng på Topcamp Havblikk. Foto

Lang- og korttidsleie for bedrift

Behov for et sted å bo i Nesna/Helgeland for lengre enn en uke? Vi har rimelige hytter og leiligheter med eget bad og kjøkken og bilen parkert rett utenfor. Her bor du rett ved fjæra, med sjøen som nærmeste nabo og de vakre Helgelandsfjellene som utsikt. 

Her ligger alt til rette for å trives i en periode hjemmefra. Etter arbeid er det bare å jogge, gå eller sykle hyggelige turer i området, eller slappe av med utsikt til sjøen ute- eller innendørs. 

For perioder på mer enn en uke gir vi en enda bedre pris en hva bookingen viser – kontakt oss her eller på tlf 75 05 65 40 for et hyggelig tilbud!

Motellrom med sengeplass til to. Foto

Rom 2 senger

Dobbeltrom med bad og utsikt mot tunet. 2 stk enkeltseng, lite bord og garderobekrok. WC og dusj. Tilgang til kjøleskap og kaffe/vannkoker i gangen utenfor. Husdyrfritt og allergivennlig. Frokostbrett kan bestilles før kl 18.00 ankomstdag. Tilgang til felleskjøkken i Gulstua. Parkering på baksiden av bygget.

Åpen stue og kjøkkenløsning i hytte. Foto

Hytte 4 senger

Hyggelige lyse hytter. Oppholdsrom med salong, TV, spiseplass og utstyrt kjøkkeninnredning. Servise, bestikk og utstyr for fire. Et soverom med to enkeltsenger og sovesofa i stua. Baderom med toalett og dusj. WiFi og parkering like ved.

Interiør i leiligheten "Utsikten". Foto

Utsikten 2 senger

Juniorsuiter oppholdsrom med king size dobbeltseng og gode lenestoler. I tillegg kommer hyggelig utsikt, TV og WiFi. Baderom med WC og dusj. Hotellstandard, men noe lytt. Gjestene i Utsikten har tilgang til felleskjøkkenet i Gulstua, der du finner kaffetrakter, vannkoker, 2 x komfyr med 4 plater. Alt av panner, kjeler og kjøkkenutstyr må du ha med selv. Parkering rett utenfor.

Interiør i Sjøhytta, åpen stue- og kjøkkenløsning. Foto

Sjøhytte 4 senger

Hyggelige lyse hytter med havsutsikt. Oppholdsrom med salong, TV, spiseplass og utstyrt kjøkkeninnredning: Kjøleskap med frysedel, mikro, kaffetrakter, vannkoker og koketopp med 2 plater. Servise, bestikk og utstyr for fire. To soverom. Sov1: 2 enkeltsenger Sov2: 1 køyeseng. Baderom med toalett og dusj. Stuen har utgang til stor terrasse med flott utsikt. WiFi og parkering rett utenfor døra.

Se alle våre rom, leiligheter og hytter her. 

Kontakt oss her

Fortell oss litt om antall og ønsket hytte-/leilighetstype på mail havblikk@topcamp.no eller ring  tlf 75 05 65 40 for en hyggelig prat!