Lang- og korttidsleie bedrift

Behov for et sted å bo i Lindesnes-regionen for lengre enn en uke - i forbindelse med oppdrag eller prosjekt? Vi har flotte hytter og leiligheter med eget bad og kjøkken. Ett eller flere soverom. Bilen kan du parkere rett ved, inkludert i prisen. Du bor praktisk og komfortabelt i leilighet eller hytte på Topcamp Sjøsanden. Nærmeste nabo er den 800-meter lange Sjøasanden-stranda og Norges fineste friluftsområde, Furulunden. Det er gangavstand til Mandal sentrum og gamlebyen, hvor det er kjøpesenter, lokale butikker og flere spisesteder.

Bor du hos oss har du kort avstand til det aller meste, samtidig som du bor idyllisk og rolig. Ved behov for overnatting lenger enn en uke, gir vi deg et godt tilbud! Ta kontakt på epost sjosanden@topcamp.no eller telefon 38261094

 

 

Leilighet Strandblikk • For 4 personer

Flotte og moderne leiligheter, med alt du trenger. Disse nyrenoverte leilighetene ligger kun 50 meter fra stranden, med trivelige Furlunden rett bak. Åpen kjøkkenløsning, stor sovealkove, nytt og lekkert bad, koselige spiseplass og en lun sofa gjør leiligheten til en hyggelig boplass. Leiligheten er innredet med en dobbeltseng i sovealkove og en sovesofa. Privat uteplass tilhører leiligheten, og du kan parkere bilen i veien utenfor.

 

Leilighet Strandblikk Deluxe • For 4 personer

Flotte og moderne leiligheter, med alt du trenger. Disse nyrenoverte leilighetene ligger kun 50 meter fra stranden, med trivelige Furlunden rett bak. Åpen kjøkkenløsning, to soverom, nytt og lekkert bad, koselige spiseplass og en lun sofa gjør leiligheten til en hyggelig boplass. Leiligheten er innredet med fire sengeplasser fordelt på to soverom. Privat uteplass tilhører leiligheten, og du kan parkere bilen i veien utenfor.

 

 

Rom  For 2 personer

Våre hyggelige motellrom er nyrenoverte, med plass til to personer. Rommene inneholder minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, to stekeplater og utstyr til 2 personer. Det er eget baderom med dusj og toalett. Her har du alt du trenger for et trivelig opphold. Bilen kan parkeres like ved.