Familie sitter utenfor bobilen sin. Foto

Mange gode bobilplasser i Norge hos Topcamp

Å reise med bobil gir en unik frihet. Du har alt du trenger, og du kan kjøre mer eller mindre hvor du vil. Du har kjøkken, bad, soverom og oppholdsrom - alt du trenger for en komfortabel reise. Det er likevel godt å kunne sette bilen i "park", tømme toalett og gråvann, sette ut utemøblene, finne frem grillen, snakke med vennlige naboer og få en ordentlig dusj i sanitæranlegget. Hos Topcamp finner du noen av Norges beste plasser for bobil - og vi kan garantere et bredt utvalg aktiviteter og opplevelser i og rundt våre campingplasser. 

Det siste tiåret har det vært en enorm vekst i antallet registrerte bobiler i Norge. Koronapandemien fikk også bobilsalget til å øke betraktelig. Kanskje ikke så rart, når vi er blitt tvunget til å feriere i eget land og flere endelig innser hvor fantastisk det er å ha ferie i Norge. Bobilferie gir muligheten til å se, oppleve og utforske. Du kan ta en dag av gangen, eller hver dag på sparket. Friheten er vidunderlig! Men vil du kose deg på ferie vil du også ha mulighet til å ha det komfortabelt.

Høy kvalitet på bobilplasser hos Topcamp

Det er i dag 9 campingplasser under Topcamp-paraplyen, som alle tilbyr gode bobilplasser. Bobilplassene våre har enkel tilgang, stort sett rett fast, rett grunn eller asfalterte plasser, og et godt tilbud av aktiviteter, godt sanitæranlegg, kiosk/butikk og nærhet til fantastiske opplevelser. 

Topcamp fra sør til nord:

Oversikt over nye asfaltert bobilplasser på Sjøsanden. Foto

Topcamp Sjøsanden - Mandal

Hos Topcamp Sjøsanden kan du enkelt la bobilen stå, nyte late dager i solen, spise på strandrestauranten Stjerna, vandre inn til Mandal sentrum eller besøke en av de syv strendene i umiddelbar nærhet.

Her er det helt nye, asfalterte bobilplasser med strømtilkobling. I tillegg er det selvsagt sanitæranlegg og butikk/kiosk på området. Topcamp Sjøsanden har elbil-ladere, ny lekeplass og kort vei til skog, strand og by.

Les mer om ferieparadiset Topcamp Sjøsanden her!

Bobil på asfaltert bobilplass på Bogstad. Foto

Topcamp Bogstad - Oslo

Like utenfor Oslo sentrum finner du Topcamp Bogstad, i landlige og idylliske omgivelser. Bussen går fra rett utenfor campingplassen til Oslo sentrum, hvor du har en hel verden for dine føtter. Nytt på plassen i år, er også lekeplass og eventyrgolf! Så er det selvsagt fri tilgang til den hyggelige badestranda ved Bogstadvannet, og koselige turer rundt vannet og i marka er rett ved!

Topcamp Bogstad i Oslo har helt nye, asfalterte bobilplasser med tilkobling for strøm og VA (vann og avløp for gråvann). Du finner en stor og fin dagligvarebutikk rett utenfor campingplassen og det er tilgang til elbil-ladere.

Les om alt det fine du kan gjøre i området her.

Par sitter ved bobilen sin med utsikt over Oslo. Foto

Topcamp Ekeberg - Oslo

Topcamp Ekeberg er campingplassen over Oslo! Her får du den mest fantastiske utsikten over storbyen, samt direkte kollektiv transport rett utenfor porten. I tillegg til alt hovedstaden har å by på av aktiviteter og opplevelser, finner du også et bredt tilbud i området. Blant annet EKT ridesenter og husdyrpark, minigolf, Ekebergparken og helleristningene i Ekebergskråningen.

Det er asfaltert vei rundt inne på campingområdet, men selve plassene er på gress, med hyggelig vegetasjon til litt skjerming og variasjon i landskapet. Terrenget på Ekeberg er ikke planert og vatret, fordi området er fredet historisk grunn. 

Les mer om hva du kan se på Ekeberg her!

Bobilplasser på Onsakervika. Foto

Topcamp Onsakervika - Hole\Tyrifjorden

Topcamp Onsakervika har det vi synes er Østlandets fineste strand! En stor sandstrand med langgrunt vann, badeflåte og utleie av tråkkebåter og SUP-brett. Campingplassen har Beach Club med mat- og drikkeservering, volleyballbane og minigolf. I området finner du flere fine turer, som Mørkgonga og Kongens Utsikt.

Oppstillingsplassene på Onsakervika har god plass, med strømtilgang. Flere av plassene er på gress, men det er i år kommet et helt nytt campingtelt med asfaltplasser. Mer vil komme på plass før neste sommer.

Les om alt du kan oppleve når du er hos Topcamp Onsakervika her.

Mann leser i sola utenfor bobilen sin. Foto

Topcamp Hallingdal - Ål

Topcamp Hallingdal er en 5-stjerners campingplass. Tilbudet på plassen er enormt, med utleie av både båt og SUP-brett, klatrepark, fiske, innendørs lekeplass, fotballbane, eventyrgolf, volleyballbane, to interaktive leker, lekeplass og bistroen Bergtatt. I tillegg har du alle fjellene og eventyrene Hallingdal byr på for dine føtter.

Her er det nye, asfalterte bobilplasser med tilkopling for strøm og godt drenerte plasser. 

Les om hvordan du kan bruke tre dager hos Topcamp Hallingdal her.

Bobil med utsikt mot Mjøsa. Foto

Topcamp Mjøsa - Brumunddal

Topcamp Mjøsa ligger i landlig idyll, like utenfor Brumunddal sentrum. Med egen strand mot Mjøsa, splitter ny wibit-badepark, spisestedet Lavvoen, og utleie av sykler, båter og SUP-brett. Du sykler inn til Mjøsparken og Brumunddal sentrum på under 15 minutter. I tillegg har du Helgøya med alle sine vakre besøksgårder og klatreparken tilgjengelig. 

På campingplassen er det kommet et helt nytt campingfelt denne sommeren. Gress er plantet og til neste år blir dette noen av de flotteste plassene, med helt utmerket utsikt over Mjøsa. Vi har også flere flotte asfalterte plasser ved fotballbanen og den nye populære hoppeputa.

Les om hvordan du kan ha en idyllisk ferie ved Mjøsa her!

Bobil med utsikt over Gudbrandsdalslågen. Foto

Topcamp Rustberg - Hafjell

Rett ved Hafjell og Lillehammer ligger Rustberg - en helårsåpen campingplass med utsikt over Gudbrandsdalslågen, sommeråpent og oppvarmet badebasseng med sklier, splitter ny lekeplass, bistro og fine turmuligheter. 

Hos Topcamp Rustberg får du bobilplasser med fantastisk utsikt over Gudbrandsdalslågen. De fleste plassene er gressplasser, og har strøm. Det er også fint med bobil på vinterstid, da det kun tar 8 minutter å kjøre til Hafjell Alpinsenter. 

Ps! Hunderfossen, Lilleputthammer og en hel haug av aktiviteter for familien ligger like ved! Les om alt du kan finne på hos Topcamp Rustberg her!

Nye oppstillingsplasser på Topcamp Mosjøen. Foto

Topcamp Mosjøen - Helgeland

Campingplassen som tilbyr fart, spenning, majestetiske fjell, beroligende natur og kort vei til et historisk sentrum. Hos Topcamp Mosjøen har du kort vei til flere av Helgelands mest kjente turer, i tillegg til Mosjøens egne ville tur: Helgelandstrappa. Du kan også gå Via Ferrata og ta zip-line 700 meter over fjorden. Historiske Sjøgata, med sine sjarmerende og fargerike trehus og hyggelige kaféer ligger bare noen minutter unna.

Hos Topcamp Mosjøen er det to nye campingfelt med asfalterte plasser og strøm, med mektige Øyfjellet i bakgrunnen.

Les om alt det fantastiske du kan oppleve i Mosjøen her.

Bobilplasser mot sjøen. Foto

Topcamp Havblikk - Nesna

Havblikk ligger også i Helgeland, men på halvøya Nesna. Campingplassen har en utrolig beliggenhet i fjæra, omringet av klart vann og mektige fjell. Om sommeren holder "Lille Syden" åpent, med badebasseng og vannsklier. Du har også hele vakre Helgeland for dine føtter.

Her finner du et helt nytt bobilfelt med asfalterte plasser med strøm, men det frister kanskje mer å stå på bobilplassene nærmest havet? Plassene der er også gode, med strøm, grus og gressplen utenfor. 

Les mer om Havblikk her!