Hytter og leiligheter

Her finnes hytter og leiligheter med alt fra 2 til 6 sengeplasser. Alle har parkering rett ved og inkludert wifi, men - men vi gjør oppmerksom på at båndbredden i wifi er tilpasset for epost, avislesing og lignende - ikke filmstreaming og online-spill... Campingplassen er et stort område med noen forstyrrende elementer (f.eks campingvogner), så dekning og hastighet vil variere noe, men det skal alltid kunne finnes soner med god dekning. Vi leier ut for alt fra en overnatting til perioder på mange uker, for eksempel for prosjektarbeidere i området. Hytter og leiligheter med selvhushold gir god kontroll på sikkerhetsavstand og er en rimelig trygg bo-form i tider som disse.

BESTILL HER

Funkishytte med 3 soverom

Sengeplasser: 6
Soverom 1:      Dobbeltseng
Soverom 2:      2 senger
Soverom 3:      Køyeseng 
Areal:               48 kvm

Stilige hytter i funkisstil med luftig takhøyde, store vinduer og utsikt mot Mjøsa. Åpen kjøkkenløsning med hyggelig spisestue og salong, tv og wifi, samt lekkert baderom. Disse hyttene har tre soverom og egner seg utmerket for opptil 6 personer, i alle fall hvis noen av disse er barn. For voksne som ikke er kjærester/familie, kan tre personer få hvert sitt soverom. Du finner ikke tre hotellrom noe sted i Norge til leieprisen for disse hyttene!

Spisebord og minikjøkken fra leilighet med plass for 4-6 personer

Store leiligheter med plass til maks 4 (6) personer

Ett soverom: 2 køyesenger
Stue: Sovesofa

Lys, enkelt møblert leilighet med kjøkkenkrok, hybelkomfyr og det mest nødvendige utstyr. Spisebord og sofa, TV og wifi inkludert.  Ett soverom med 4 sengeplasser og mulighet for ytterligere 2 sengeplasser på sovesofa i stuen. Baderom.
 

NYHET: Glampingtelt!

Bo med den friske, luftige, naturnære følelsen som du bare kan få i et telt, med komforten som du forbinder med et stort hotellrom med 
tregulv, tepper, seng, lenestoler, lamper og andre møbler! Bor du lenge nok slik, vil du ikke ønske å flytte inn i et hus igjen. Vi anbefaler glamping!

Sofa og familiekøye i leilighet i Topcamp Mjøsa Feriepark

Ettroms leiligheter med 2 sengeplasser

Sovealkove: Dobbeltseng

Lyse, små leiligheter med plass for 2 personer med enkelt kjøkken og eget baderom. Alle leiligheter har TV og wifi.

Små hytter med biler utenfor

Små hytter m ett soverom uten bad

1 soverom: 2 familiekøyer

Lyse hytter med soveplass for opptil 4 personer på ett soverom med 2 familiekøyer. Hyttene har en enkel kjøkkenkrok med hybelkomfyr, vannkoker og det mest nødvendige utstyr, samt spisebord med plass for 4. Sofa og tv med dvd-spiller. Wifi er inkludert. Disse hyttene har ikke egne baderom, men ligger til gjengjeld kun 15 meter fra sanitær/serviceanlegget. Parkering rett utenfor.