Hytter og leiligheter

Her finnes hytter og leiligheter med alt fra 2 til 6 sengeplasser. Alle har parkering rett ved og inkludert wifi, men - men vi gjør oppmerksom på at båndbredden i wifi er tilpasset for epost, avislesing og lignende - ikke filmstreaming og online-spill... Campingplassen er et stort område med noen forstyrrende elementer (f.eks campingvogner), så dekning og hastighet vil variere noe, men det skal alltid kunne finnes soner med god dekning. Vi leier ut for alt fra en overnatting til perioder på mange uker, for eksempel for prosjektarbeidere i området. Hytter og leiligheter med selvhushold gir god kontroll på sikkerhetsavstand og er en rimelig trygg bo-form i tider som disse.

 

Funkishytte 6 senger

Sengeplasser: 6
Soverom 1:      Dobbeltseng
Soverom 2:      2 senger
Soverom 3:      Køyeseng 
Areal:               48 kvm

Stilige hytter i funkisstil med luftig takhøyde, store vinduer og utsikt mot Mjøsa. Åpen kjøkkenløsning med hyggelig spisestue og salong, TV og WiFi, samt lekkert baderom. Disse hyttene har tre soverom og egner seg utmerket for opptil 6 personer, i alle fall hvis noen av disse er barn. Du finner ikke tre hotellrom noe sted i Norge til leieprisen for disse hyttene! Her har du alt du trenger, kjøleskap, ovn, stekeplater, oppvaskmaskin, fryser og ellers øvrig kjøkkenutstyr for 6 personer. Uteplass. Kjæledyr tillatt. 

Esstisch und Mini-Küche für die Wohnung mit Platz für 4 bis 6 Personen.

Framnes Deluxe 4 (6) sengeplasser

Ett soverom: 2 køyesenger
Stue: Sovesofa

Lys, enkelt møblert leilighet med kjøkkenkrok, hybelkomfyr og det mest nødvendige utstyr. Spisebord og sofa, TV og wifi inkludert. Ett soverom med 4 sengeplasser og mulighet for ytterligere 2 sengeplasser (til barn) på sovesofa i stuen. Baderom med dusj og toalett. 

Framnes 2 senger

Sovealkove: Dobbeltseng

Lyse, små og helt nyoppussede leiligheter med plass for 2 personer. Enkelt kjøkken og eget baderom med dusj og toalett. Her har du alt du trenger, kjøleskap, ovn, stekeplater, oppvaskmaskin og ellers øvrig kjøkkenutstyr for opptil 6 personer. Alle leilighetene har TV, wifi og uteplass. Kjæledyr er tillatt.

MJO_litenhytte_kjøkken

Sommerhytte 4 senger

1 soverom: 2 familiekøyer

Lyse hytter med soveplass for opptil 4 personer på ett soverom med 2 familiekøyer. Hyttene har en enkel kjøkkenkrok med hybelkomfyr, ovn, kjøleskap, fryser, vannkoker og det mest nødvendige utstyr, samt spisebord med plass for 4. Sofa og TV med DVD-spiller. WiFi er inkludert. Disse hyttene har ikke egne baderom, men ligger til gjengjeld kun 15 meter fra sanitær/serviceanlegget. Parkering rett utenfor og egen uteplass. Kjæledyr er tillatt.

NYHET: Glampingtelt!

Bo med den friske, luftige, naturnære følelsen som du bare kan få i et telt, med komforten som du forbinder med et stort hotellrom med 
tregulv, tepper, seng, lenestoler, lamper og andre møbler! Bor du lenge nok slik, vil du ikke ønske å flytte inn i et hus igjen. Vi anbefaler glamping!