Gutt løper i badeparken. Foto

Oppleve hos Topcamp Mjøsa

Helårs campingplass med herlig strandlinje, badeplass, båthavn, skog og grøntarealer, kun ett minutt fra E6 mellom Hamar og Lillehammer. Over 400 plasser for caravan, bobiler og telt, familieleiligheter og hytter. Minigolf, minihusgrend, lekeplass, fotballbane og utleie av sykler, tråkkebåt, kano, mm. Lavvoen er et hyggelig, sommeråpent serveringssted med uteservering og flott utsikt over sjøen. Det er også kort vei til Brumunddal sentrum med serveringssteder og kjøpesenter.

hundekjøring i vinterterreng

Grip vinteren i Mjøstraktene!

Fra en hytte eller leilighet på Topcamp Mjøsa begynner vinteropplevelsene rett utenfor døra med skiløyper og skøyteis - og godt innenfor en times kjøretur når du både Sjusjøen og Hafjell.
Les mer om vinteropplevelser med Topcamp Mjøsa som base ›

Et eldre par sykler langs Mjøsa. Foto

5 grunner til å besøke Mjøsa utenfor sesong

Idylliske Topcamp Mjøsa gir deg alt du trenger for en god start på sommersesongen. Med strandlinje, båthavn og badeplass på den ene siden og skog- og grøntareal på den andre siden ligger Topcamp Mjøsa perfekt til for deg som trives utendørs. Her finner du både familieleiligheter og hytter, eller du kan komme med bobil, campingvogn eller telt. Snart kan du også leie glamping-telt! Her er mulighetene mange, og vi har ramset dem opp for deg: Les mer her ›

gutt stuper fra stupetårn på flytende badepark. foto

Wibit Badepark!

Du har kanskje allerede tenkt at badeplassen på Topcamp Mjøsa er den aller fineste rundt hele sjøen, slik den ble kåret til for noen år siden? Glem det eller husk det - badeplassen er uansett blitt enda MYE mer spennende! I samarbeid med Ringsaker kommune har vi nå fått på plass en flytende Wibit badepark - med herlige utfordringer og gøy-muligheter: Her blir det spektakulære, fargerike tårn, trampoliner, klatring, hopping og megagøy for alle!

Aktiviteter og opplevelser hos Topcamp Mjøsa

Rett ved Mjøsa, midt i det mest frodige og idylliske innland, ligger Topcamp Mjøsa. Med badestrand, flytende badepark, fotballbane, hoppepute, splitter ny lekeplass, utleie av sykler, båt og SUP-brett, og kort vei til en haug av aktiviteter for hele familien er det nok å finne på her.

Ting å se og gjøre i nærheten

Det er ikke vanskelig å få tiden til å gå her! Topcamp Mjøsa og hele området rundt Mjøsa med småbyene Hamar, Brumunddal, Gjøvik og Lillehammer byr på et stort utvalg av opplevelser, attraksjoner og aktiviteter for barn og voksne.