Besteforeldre med barnebarn spiser middag med utsikt over Mjøsa. Foto

Spise hos Topcamp Mjøsa

På flere av våre Topcamp'er har vi egen matservering. Her på Topcamp Mjøsa finner du Lavvon - som serverer retter som pizza, bifftallerken, burger og fish and chips. Selvsagt med et godt utvalg drikke. Nyt måltidet i den hyggelige Lavvon i sommersesong, eller besøk noen av de gode og smakfulle restaurantene i Brumunddal. 

Lavvon åpner igjen til sesongen 2023 - velkommen tilbake!

Smilende gutt serverer mat til jente. Foto

Lavvon

Lavvoen er et hyggelig samlingssted med servering av enkle middagsretter og god drikke av mange slag. Lavvon har sitteplasser innendørs, men du vil nok ikke gå glipp av uteserveringen med Mjøsas beste utsikt og hyggeligste gjester på finværsdager!

Det vil også innimellom være arrangementer og det kan dukke opp trubadurer og musikanter. 

På Lavvon serveres det pizza av ulike slag, bifftsnadder, burger, fish and chips, grillpøse og mer! Du må gjerne ta maten med, om du ønsker å nyte maten i vogna, bobilen eller hytta! Velkommen!

Se meny her

To små jenter ser på godteri i kiosken. Foto

Kiosken

Ved siden av resepsjonen finner du vår dagligvarebutikk. Her finner du alt fra pålegg, brød og enkle matvarer, til hygieneprodukter, leker, godteri og is. Kiosken følger resepsjonens åpningstider.

I sesong vil du også kunne kjøpe ferske bakevarer hver morgen. Og det er selvsagt alltid kaffe å få!

Matfatet ferskvare- og ostedisk i Brumunddal. Foto

Andre smakfulle spisesteder i Brumunddal

Når Lavvon er stengt eller du ønsker andre alternativer finnes det heldigvis mange andre gode spisesteder i Brumunddal. Selv om byen er liten, begrenser ikke det utvalget av spisesteder, her er det flust å velge mellom! En 10-15 minutters hyggelig sykkeltur bringer deg til til torget Brumunddal sentrum, der restauranter, kaféer og og puber ligger på rad og rekke. Matfatet, Bakeriet i Brumunddal (med den anerkjente og populære Brumunddals-bolla!), Mjøskanten og City Mjøsparken på en solskinnsdag er steder som er å anbefale.

Se flere spisesteder her