TOPCAMP MJØSA - BRUMUNDDAL

Velkommen til glaskap på Mjøsa!

Gutt på sykkel foran campingplass. Foto

Med ny flytende badepark!

Gutt løper på flytende badepark, smilende. Foto

Mjøsparken, som er full av aktiviteter, er rett ved!

gutt på sparkesykkel i skatepark. foto

Vi har Mjøsregionens beste badeplass!

To jenter bader. Foto

Velkommen til idyllisk camping og hytter med herlig strandlinje til Mjøsa!

Mjøsa Feriepark idyllisk med lang strandlinje mot Mjøsa og småbåthavn i forgrunn

Idyllisk camping og hytter ved Mjøsa

Helårs campingplass med herlig strandlinje, badeplass, båthavn, skog og grøntarealer, kun ett minutt fra E6 mellom Hamar og Lillehammer. Over 400 plasser for caravan, bobiler og telt, familieleiligheter og hytter. Minigolf, minihusgrend, lekeplass, fotballbane og utleie av sykler, tråkkebåt, kano, mm. Lavvoen er et hyggelig, sommeråpent serveringssted med uteservering og flott utsikt over sjøen. Det er også kort vei til Brumunddal sentrum med serveringssteder og kjøpesenter.

Bestill nå - betal senere!

Du kan f.eks bestille tidlig og sikre deg en god plass - og så betale når feriepengene kommer, eller dele opp betalingen. • Les mer >

Möbliertes Wohnzimmer mit Lounge, Sesseln und Esstisch

Bo litt lenger? Våre hytter og leiligheter er rimelig overnatting

Bedrift med oppdrag eller annet behov for lang- eller korttidsleie av midlertidig bosted eller rimelig overnatting i Brumunddal-Hamar-Lillehammer-området? Vi har rimelige hytter og leiligheter med eget bad og kjøkken, 2 minutter fra E6, med parkering rett utenfor. For lengre opphold enn en uke kan vi gi enda bedre pris enn i online-booking, kontakt oss på e-post eller telefon 62359800.

morgenkaffe med utsikt

Ledige sesongplasser

Bildet kan bli din utsikt over kaffekoppen, etter et herlig morgenbad i Mjøsa - fra vårt nyetablerte felt med gode sesongplasser. Dette er en sjelden sjanse, som regel er det kun en enkelt sesongplass som blir ledig i ny og ne - nå er det mange å velge i. Men husk: De beste plassene går alltid først! Meld interesse straks på mjosa@topcamp.no.

Mer om sesongplasser HER >

Folk på skøyter i motlys aftenslys i Mjøsparken ved Brumunddal

Mange fine vinteropplevelser i Mjøs-regionen

Topcamp Mjøsa har herlig utsikt over islagte Mjøsa, med mye moro rett utenfor døra og kort vei til de flotteste flotteste skøyte- og skimuligheter, både av bortover og alpin type. I tillegg finnes muligheter for hundekjøring, hesteridning, kanefart - og hvorfor ikke variere med en deilig innendørs dukkert?

Les mer om vinteropplevelser ›
 

glade badere hoppende fra oppblåsbart tårn

Den flytende badeparken er FERDIG FOR I ÅR 

Sommeren er dessverre på hell - vannet blir kaldere, skolen har begynt og de siste dagene var det mye flere gakkgakker enn folk som har brukt badeparken. Vi pakker derfor ned, men neste sommer vil vår flytende badepark fra Wibit med tårn, trampoliner, hop og sprett og kjempegøy på Mjøsa være tilbake! 

Innlandets beste badeplass?

Kontantfritt hos Topcamp

Med hensyn til i hovedsak smittevern, er kontanter uønsket på våre destinasjoner. Vi henstiller til alle å betale med kort eller online. • Les mer ›

Litt småpraktisk å vite før du kommer

Weisser Hund mit Kopf aus dem Autofenster

Hunden din er velkommen!

Campere kan ha med hund (og katt), så lenge det ikke generer andre. Hunden må være i bånd, eier rydder opp etter hunden og tar ansvar for at den ikke lager støy.
Hund kan også være med i hytte (Vi har også hytter der ingen dyr slipper inn) - men sluttvasken etter hund koster litt ekstra. Voff!!!

Elektroauto-Lader-Symbol über dem Bild eines ladenden Autos.

NYHET: Elbil-ladere

Vi har nå installert 4 flunkende nye elbil-ladere!  Vi henviser til disse og presiserer at det ikke er tillatt å lade elbil via strømtilkopling på campingplasser (sikring går for et større område, så den som snik-lader blir... upopulær).

Adapterkabel mit Europakanal

Ha riktig kabel!

Våre strømplasser har tilkopling for Europa-kontakt. Vi har overganger for utleie i begrenset antall, så det er ikke garanterert ledig. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

Fasiliteter

Scroll sidelengs for å se fasiliteter 

2 jenter bader og spruter i vannet på Mjøsa Feriepark

Topp badeplass!

Dusj som spruter vann i sanitæranleget

To sanitæranlegg. Hoved-sanitær har familierom, rom for funksjonshemmede  og stellerom

Sanitær x 2

Hender som skjærer opp sopp og grønnsaker på kjøkkenbenk

Kokemuligheter og oppvask

Felleskjøkken

Hånd drar ut sanitær-kasetten fra bobil

Tømmestasjon

Hånd fyller klær i vaskemaskin

Vaskemaskiner

wifi-symbol over grønt landskap

Alle gjester får tilgang til wifi med hastighet og båndbredde tilpasset e-post, avislesing og sosiale medier. Signalstyrken varierer.

Gratis wifi

Lavvoen serveringssted med uteservering foran grønne trær og Mjøsa

Lavvoen serveringssted

2 jenter sitter og snakker foran en artig grillhytte

Grillhytte

Fotballsparkende jenter

Ikke uvanlig at menge tilbringer hele dagen her

Fotballplass

Kano på Mjøsa

Kano kan leies i resepsjonen 

Kanoutleie

Ungt par i tråkkebåt på Mjøsa

Tråkkebåt utleie

Miniatyr Lekehus-grend for barn

En herlig samling minihus som passer godt for lekelystne barn i alle aldre

Lekehus-småby

Opplevelser og aktiviteter

Det er ikke vanskelig å få tiden til å gå her. Mjøsa Feriepark og området rundt Hamar, Brumunddal og Lillehammer byr på en lang rekke aktiviteter, opplevelser og attraksjoner

Mat og drikke

Sommertid og i en del helger vår og høst er det hyggelig servering både inne i Lavvoen og utenfor med god utsikt. Storkiosken i resepsjonen er åpen de aller fleste dager i året, med is, brus, godis, kaffe og diverse. I Brumunddal og på Helgøya finner du mange hyggelige spisesteder.

Pga relativt nylige endringer av E6, viser ikke alle GPSer og karttjenester alltid helt riktig vei til oss.   Se ENKEL VEIBESKRIVELSE HER ›

Karte der E6 entlang Mjøsa bei Brumunddal und Abzweigung nach Mjøsa Ferienpark.

Kontakt Topcamp Mjøsa

E-post: mjosa@topcamp.no *
Telefon: +47 62 35 98 00 *
Adresse: Bureiservegen 5, 2384 Brumunddal

Facebook    Instagram

 

NYHET: Glampingtelt!

Bo med den friske, luftige, naturnære følelsen som du bare kan få i et telt, med komforten som du forbinder med et stort hotellrom med 
tregulv, tepper, seng, lenestoler, lamper og andre møbler! Bor du lenge nok slik, vil du ikke ønske å flytte inn i et hus igjen. Vi anbefaler glamping!

Derfor vil du komme hit!

Her er bare noen av opplevelsene som gjør at du bør komme til Mjøsa Feriepark - flere aktiviteter og opplevelser følger lenger ned.

Overnatting

Mjøsa Feriepark har om lag 400 plasser for campingvogner, bobil og telt. I tillegg har vi 7 hytter og 8 leiligheter for utleie hele året

Velg BEST eller FLEX bestilling

I likhet med flyselskap og hotellkjeder har Topcamp 2-pris-system BEST og FLEX.  • BEST = Den beste, altså laveste, prisen. Med BEST kan du IKKE avbestille eller flytte din bestilling, dvs du får ingen penger igjen.  • FLEX = Du betaler litt ekstra for å ha mulighet til å avbestille med refusjon eller å bytte datoer. Du bestemmer selv hvor fleksibelt du ønsker å ha det. God tur!