zip-line fra Øyfjellet over fjorden ned til Mosjøen

Mosjøen Zip-line

Få et skikkelig adrenalin-kick og magesug du sjelden har opplevd! Mosjøen Zipline er hele 700 m lang og er en fartsfylt og luftig opplevelse med flott utsikt over Sjøgata og Mosjøen. Med kroppssele er du trygt sikret til den kraftige wiren før du suser avgårde. Ziplinen har et automatisk bremsesystem som gir deg en sikker og trygg opplevelse av å fly!

Mosjøen Zipline er hele 700 meter lang! Fra Storfjellet like ved Mosjøen sentrum går turen over lakseelva Vefsna og ned til hagen ved Fru Haugans Hotel. En fartsfylt og spektakulær kiler-i-magen-opplevelse med flott utsikt over Sjøgata og Mosjøen. Du sikres forsvarlig med en solid kroppssele til den lange wiren før du suser avgårde. Du får opplevelsen av å fly, samtidig som ziplinen har automatisk bremsesystem slik at opplevelsen er sikker og trygg! • Aldersgrense 10 år. Minimum 30 kg/maksimum 120 kg.

Fremmøte på «øya» nedenfor Øyfjellet ca 15 minutters spasertur fra sentrum, følg skilt mot flyplassen over brua. Rett etter brua, ta til høyre og fortsett mot fjellet til du ser et stort flagg med logoen til Naturlige Helgeland. Her får du utdelt seler og går på egenhånd opp til startpunktet i fjellet. Veien er tydelig skiltet og tar ca 10 minutter å gå.

Zwei Personen gehen die Steintreppe hinauf mit einem Seil für die Zip-Line

Før/etter skoleferien: Åpent på annonserte dager. Vi tar i mot bestilling av grupper på minimum 10 personer. Individuelle kan da også delta. Åpningstider annonseres på nettside og facebook: Naturlige Helgeland og Mosjøen via ferrata og zipline.

Du bestiller zip-line hos Naturlige Helgeland, se også der for priser og åpningstider. NB! Vær klar over at zip-line kan kombineres og bestilles sammen med Via Ferrata eller som avslutning på tur i Helgelandstrappen.

Leute im Zip-Line hoch über die Sjøgata in Mosjøen.
Zwei Personen die mit einem Zip- Line hinunter bis ins Zentrum von Mosjøen fliegen.

Zip-line bestiller du hos Naturlige Helgeland, der du også finner åpningstider og priser.  Overnatting i Mosjøen kan du bestille under her: