Jente ser over Mosjøen fra fjellet. Foto

Oppleve hos Topcamp Mosjøen

I den fantastiske naturen rundt Mosjøen finner du verdens nordligste Via Ferrata, Norges lengste steintrapp opp i fjellet, 700 meter lang spektakulær zip-line over fjorden, kajakkpadling på Vefsn-fjorden, Ribsafari til værhardt fyr i havgapet og mange muligheter for flotte sykkel- og vandreturer. Men uansett hva du velger, så gå ikke glipp av magiske Sjøgata! Opplevelsene i området skal det altså ikke stå på. Topcamp Mosjøen ligger midt i Helgeland, og derfra har du kort vei til steder som Lomsdal-Visten nasjonalpark, Okstindan Natur- og Kulturpark, eller Sandnessjøen for å se fjellene De Syv Søstre. Du kan også gå brevandring på Svartisen, eller RIB-tur i skjærgården. Her kan du være sikker på at tiden vil fly!

Hundesleder på snøkledt flate med fjell bak

Foto: Hans Petter Sørensen / Visit Helgeland 

Mosjøen er et vintereventyr!

Hvite fjell, snøscooter, hundesleder, nordlysjakt og toppturer - gi deg selv vinteropplevelser som du sent vil glemme!
Les mer om vinteropplevelser i Mosjøen-området ›

Zipline i Mosjøen. Foto

48 timer rundt Topcamp Mosjøen

Helgeland er kjent for sin vakre natur, og Mosjøen¸en skuffer ikke. Med mystiske fjell og gjennomsiktig vann virker byen både trolsk og magisk. Du må heller ikke langt for å komme deg ut til kysten, hvor skjærgården møter spektakulære fjell. Mosjøen ligger sentralt til i Helgeland, og er et naturlig stoppested om du er på vei fra nord til sør eller vise versa. Opplevelsene i området skal det heller ikke stå på. Her kan du bruke mange dager, men skal du oppholde deg kun et par dager hos Topcamp Mosjøeen skal du få en guide til hva du bør få med deg.

Dame sitter på benk i Sjøgata. Foto

Historiske levende Sjøgata! 

Den sjarmerende, velbevart gamle trehusbydelen langs Sjøgata er Mosjøens fremste turistattraksjon. Strøket rommer et yrende liv med servering, handel, museum, gallerier, kunstutstillinger, antikviteter, festivaler og mye mer. En god del av husene i Sjøgata bebos av helt vanlige Mosjøværinger, som ikke er helt uvant med at turister går gjennom hagen deres eller titter inn av vinduene.

Ler mer her

Opplevelser i området:

I den fantastiske naturen rundt Mosjøen finner du verdens nordligste Via Ferrata, Norges lengste steintrapp opp i fjellet, 700 meter lang spektakulær zip-line over fjorden, kajakkpadling på Vefsn-fjorden, Ribsafari til værhardt fyr i havgapet og mange muligheter for flotte sykkel- og vandreturer. Men uansett hva du velger, så gå ikke glipp av magiske Sjøgata!

Kippermoen idrettsplass_i_Mosjøen

Baner for fotball, løping, tennis, og squash, treningssal med vekter, apparater og maskiner - rett ved campingplassen

Kippermoen idrettsplass

dykkende barn i bassenget på Kippermoen badeland Mosjøen

Badeland for barn på Kippermoen like ved campingplassen

Badeland