Bie Apartments bygninger, eksteriør

Ny destinasjon i Grimstad: Topcamp Bie

Bie Apartment & Feriesenter i Grimstad er Topcamp-konsernets tiende destinasjon i Norge, og ifølge styreleder Thorstein Berg er det neppe den siste. 

 

Bie campingplasser. Foto

Masse aktiviteter på og rundt Bie!

 

Bie tilbyr gjester overnatting i 28 moderne leiligheter og hytter med 1-3 soverom, samt et campingområdet på 50 dekar med cirka 200 plasser av god kvalitet for bobiler, campingvogner og telt. 

 

Feriesenteret ligger i gangavstand til Grimstad sentrum og noen få minutters biltur til de flotte og populære badestrendene på Groos. Dømmesmoen turområde med park, skogstier og utsiktstårn er også i nærheten. Anlegget forøvrig inkluderer et flott bassengområde, trampoliner og mange lekeområder for barn, samt Bie bistro som er åpen i påske og helger/helligdager fram til skolens sommerferie, da bistroen er åpen daglig for hyggelig inne- og uteservering av deilig mat og godt drikke. 

Oversiktskart over Bie. Illustrasjon

God beliggenhet

 

Bie ligger kun 300 meter fra E18/Rv420, 4km fra en populær golfbane, og med 25 minutters kjøretur til Kristiansand Dyrepark. Det er også busstopp rett utenfor.

 

Etter en periode med forhandlinger ble Bie i Grimstad den tiende destinasjonen i Topcamp. Bie Apartments var anerkjent for høy kvalitet og Grimstad er en beliggenhet som passer godt inn i Topcamp-porteføljen. For ordens skyld presiserer vi at Topcamp ikke har kjøpt selve eiendommen, men at det er inngått 30 års leieavtale.

 

Jørund Helledal, som representerer de tidligere eierne, forteller at det var flere interesserte, men at eierne er ganske overbevist om at Topcamp var den beste løsningen for videre drift og utvikling av Bie.