Bie Apartments bygninger, eksteriør

Ny destinasjon i Topcamp-familien!

Bie Apartment & Feriesenter blir Topcamp Bie – Grimstad

 

Bie Apartment & Feriesenter i Grimstad blir Topcamp-konsernets tiende destinasjon i Norge og ifølge styreleder Thorstein Berg er det neppe den siste. 

 

Bie campingplasser. Foto

Masse aktiviteter på og rundt Bie!

 

Bie tilbyr gjester overnatting i 16 moderne leiligheter/feriehus og gjestehytter med 1-3 soverom, samt et campingområdet på 50 dekar med cirka 85 plasser av god kvalitet for bobiler og campingvogner. 

 

Feriesenteret ligger i gangavstand til Grimstad sentrum og noen få minutters biltur til de flotte og populære badestrendene på Groos. Dømmesmoen turområde med park, skogstier og utsiktstårn er heller ikke langt unna. Anlegget forøvrig inkluderer svømmebasseng, trampoliner og mange lekeområder for barn, samt et spisested som er åpent i påsken og helger/helligdager fram til sommerferien, da spisestedet er åpent daglig for inne- og uteservering med mat, øl og vin.

Oversiktskart over Bie. Illustrasjon

God beliggenhet!

 

Bie ligger kun 300 meter fra E18/Rv420, 4km fra en populær golfbane, og med 25 minutters kjøretur til Kristiansand Dyrepark. Det er også busstopp rett utenfor.

 

Etter en periode med forhandlinger er det nå klart at Bie i Grimstad blir den tiende destinasjonen i Topcamp. Bie Apartment & Feriesenter er anerkjent for høy kvalitet og Grimstad er en beliggenhet som passer godt inn i Topcamp-porteføljen. For ordens skyld presiserer vi at Topcamp ikke har kjøpt eiendommen, men at det er inngått 30 års leieavtale.

 

Jørund Helledal, som representerer eierne av Bie, forteller at det har vært flere interesserte, men at de er ganske overbevist om at Topcamp var den beste løsningen for videre drift og utvikling av anlegget.

 

Topcamp overtar driften fra 01.01.2023.