Yalp interaktiv online fotballvegg

Nyhet: Interaktive lekeplasser

Om alt går etter plan, skal det komme to nye attraksjoner i Topcamp Hallingdal før sommerferien: En interaktiv fotballvegg og et online interaktivt memo-spill! Begge disse installasjonene er prisbelønte suksesser fra den svært anerkjente nederlandske lekeplassutvikleren Yalp. Her garanteres time etter time med moro og æksjen for barn i alle aldre, inkludert lekne voksne!

Interaktiv Memo-spill

Pedagogisk og fysisk aktivitet på samme tid! Stolpene viser forskjellige farger, tall, bokstaver og koder som bestemmer bevegelser og poeng-scoring for hver deltaker. Her stimuleres både tall-oppfattelse, hukommelse og tankevirksomhet - med høy puls, fart og humør! Memo-arenaen inneholder en rekke forskjellige spill, som til enhver tid oppdateres, slik at leken varieres nesten i det uendelige. Spillet instruerer deltakerne automatisk om oppgaver på 360° LED-berøringsskjermene på de 7 stolpene. Memo er inkluderende lek, fordi deltakerne raskt blir slitneog trenger en pause, slik at nye deltakere kan slippe til.

Interaktives Memo- Spiel
Yalp Memo interaktive Pfosten mit hoher Intensität und Vergnügen
Yalp Memo interaktive Pfosten mit 360-Grad Touchscreen.
Yalp Sutu interaktive Fussball-Wand

Interaktiv Fotballvegg!

En ny måte å leke fotball på - veggen gir stadig nye oppgaver og utfordringer med farger og variasjon. Resultatet blir spennende og morsom aktivitet i time etter time. Sutu fotballvegg er svært populært og har vært en stor suksess på alle steder der den har vært installert. Vi gleder oss!

Yalp Sutu Fussball-Wand Aktivitäten
Yalp Sutu interaktive Fussball-Wand