Yalp interaktiv online fotballvegg

Nyhet: Interaktive lekeplasser

Om alt går etter plan, skal det komme to nye attraksjoner i Topcamp Hallingdal før sommerferien: En interaktiv fotballvegg og et online interaktivt memo-spill! Begge disse installasjonene er prisbelønte suksesser fra den svært anerkjente nederlandske lekeplassutvikleren Yalp. Her garanteres time etter time med moro og æksjen for barn i alle aldre, inkludert lekne voksne!

Interaktiv Memo-spill

Pedagogisk og fysisk aktivitet på samme tid! Stolpene viser forskjellige farger, tall, bokstaver og koder som bestemmer bevegelser og poeng-scoring for hver deltaker. Her stimuleres både tall-oppfattelse, hukommelse og tankevirksomhet - med høy puls, fart og humør! Memo-arenaen inneholder en rekke forskjellige spill, som til enhver tid oppdateres, slik at leken varieres nesten i det uendelige. Spillet instruerer deltakerne automatisk om oppgaver på 360° LED-berøringsskjermene på de 7 stolpene. Memo er inkluderende lek, fordi deltakerne raskt blir slitneog trenger en pause, slik at nye deltakere kan slippe til.

Interaktivt memo-spill
Yalp Memo Interaktive stolper med høy intensitet og moro
Yalp Memo Interaktiv stolpe med 360° touchscreen
Yalp Sutu interaktiv fotballvegg

Interaktiv Fotballvegg!

En ny måte å leke fotball på - veggen gir stadig nye oppgaver og utfordringer med farger og variasjon. Resultatet blir spennende og morsom aktivitet i time etter time. Sutu fotballvegg er svært populært og har vært en stor suksess på alle steder der den har vært installert. Vi gleder oss!

Yalp Sutu fotballvegg aktiviteter
yalp interaktiv fotballvegg

Bestill her