Topcamp Sjøsanden dronebilde mpt havet

Nyheter på Sjøsanden

Det har foregått, og foregår fortsatt, litt av hvert på Sjøsanden siden forrige sommer! Vi nevner blant annet at flesteparten av hyttene er malt opp innvendig, at 19 leiligheter blir totalrenovert, helt ny lekeplass kommer, vi har hugget trær og fått elbil-ladere. Og enda er det mer!

Nyklippet og lett frisert = mer lys og sol!

Mange har nok fått med seg at det er hugget noen trær på campingplassen, da det faktisk ble en sak på Dagsrevyen. Noen få konservatister protesterte og dermed kom pressen. Vi som driver campingplassen tror ikke at vi er mindre opptatt enn noen andre av Furulundens ve og vel, men det betyr ikke at det ikke kan krummes en grein eller nennsomt fjerne noen trær. Alle reaksjoner i ettertid fra gjester og lokalbefolkning  har vært positive. Som bildet over viser, er det fortsatt trær i Furulunden, men det er også mer lys og sol og bedre fremkommelighet enn tidligere på campingplassen.

Salong i nyoppusset stue i hytte på Sjøsanden

Hytter og leiligheter blir pusset opp

Flesteparten av hyttene ble malt og freshet opp innvendig i lyse, trivelige farger i løpet av høsten og vinteren. 19 leiligheter blir totalrenovert nå. Der skiftes alt, slik at leilighetene vil fremstå som nye 1. juli. Det er derfor ikke mulig å bo i leilighet før den tid - men de kan altså bestilles for opphold etter 1. juli.

Elbil-lader skilt

Elbil-ladere på plass!

De vanlige strømstolpene på campingplassen kan dessverre ikke benyttes til elbil-lading. (Det er merker som forteller dette på alle stolpene, men mange har likevel latt seg friste til å forsøke - med den sørgelige konsekvens at sikringer går for et helt område) Men vi kan fortelle at vi i dag får på plass 4 elbil-ladere inne på campingplassen. I tillegg finnes også et utvalg av lademuligheter i nærheten.  

Glade barn i lekeplass

Ny lekeplass

Ny lekeplass i bærekraftige materialer fra den anerkjente leverandøren Woodworks AB kommer på plass før sommeren!

plakatbanner for familieforstiillingen Hobdetrållene

Hobdetrållene kommer!

Hobdetrållene er ikke sånne store, stygge og skumle troll, de er snille og litt naive skapninger som er lekne, tøysete og opptatt av å ta vare på naturen. Men idyllen slår sprekker når noen begynner å stjele tingene deres - og det viser seg å være kommet et skummelt sjømonster i Skogsfjorden!  “Hobdetrållene og uhyret fra havet” er en akkurat passe spennende og gøyal musikalsk familieforestilling for barn og voksne mellom 3-103 år. Forestillingen spilles på utescene på Sjøsanden i sommer: Premieren er 10. juli og forestillingen spilles deretter hver onsdag og lørdag frem til 7. august. 

Til familieforestilingene har vi anlagt en flott ny tribune i terrenget. Her ligger det til rette for flere innslag av underholdning! 

tribune i terrenget på SJøsanden