Våre camping, bobil og teltplasser

Lei plass til din campingvogn, bobil eller telt på Topcamp Onsakervika ved Tyrifjorden. Vi har mange fine tomter i et variert og flott naturområde. Ved leie av plass hos oss får dere tilgang til alle våre fasiliteter og vår unike badestrand. I prisen inngår plass til en camping-enhet med fortelt og parkering til én bil i tillegg. Strøm (10 – 16 amp) er inkludert i pris på plasser med strøm. Dusj er også inkludert. Plassering av ytterligere telt, paviljonger, biler el må avklares med vertskap. Innsjekk camping fra kl 13.00, utsjekk senest kl 11.00.

 

Plasser til campingvogn

Vi har mange fine tomter i et variert og flott naturområde. Ved leie av plass hos oss får dere tilgang til alle våre fasiliteter og vår unike badestrand. I prisen inngår plass til en campingenhet med fortelt, parkering til en bil. Strøm (10 – 16 amp) er inkludert i pris på strømplasser og det samme gjelder dusj. Plassering av ytterligere telt, pavilionger, biler el må avklares med vertskap.

Campingplätze bei Onsakervika Camping aus der Vogelperspektive

Plasser til bobil

Ved leie av bobilplass får dere tilgang til alle våre fasiliteter og vår unike badestrand. Vi har selvsagt en egen servicestasjon tilpasset bobiler. Her kan dere både tømme og fylle tanken! Strøm er inkludert på strømplassr og det samme gjelder dusj. Sjekk inn bobilplasser fra kl 13:00, sjekk ut innen kl 11:00.

Wohnmobilplätze bei Onsakervika Camping

Våre teltplasser

Ta med deg telt og badebukse og besøk Onsakervika Camping. Nyt sommerdagene i ro og fred på Onsakervika Camping – en familievennlig bade- og campingplass ved Tyrifjorden. Vi har flotte områder hvor du kan sette opp ditt telt og fasiliteter som kjøkken, butikk, kiosk og et sted hvor du kan kjøpe mat. Badetøy har du selv! Sjekk inn teltplasser fra kl 13:00, sjekk ut innen kl 11:00. Dusj er inkludert i prisen.

Zelt bei Onsakervika Camping