Informasjon vedr Covid-19

Vi er glad for å kunne ønske gjester velkommen til en trygg og god ferieopplevelse. Det fordrer selvfølgelig også at våre gjester tar ansvar. Her finner du informasjon om hvilke tilbud som er åpne og hvordan vi forholder oss til smittevern i denne spesielle situasjonen. Vi tar del i den globale dugnaden for å begrense smitten av Koronaviruset, og oppfordrer alle til å følge Folkehelseinstituttet sine råd.

Kjære gjester! 

2020 ble året hvor alt ble annerledes. Ingen hadde sett for seg hvor store konsekvenser det ville få når pandemien traff verden og landet vårt kraftig. Heldigvis har man fått viruset under kontroll her i Norge, så man kan feriere rimelig trygt - med noen ekstra tiltak. For at du og din familie skal kunne føle dere trygge hos oss, har vi i dette skrivet listet opp noen av de tiltakene vi har satt i gang samt noen retningslinjer som våre gjester må følge. Sammen kan vi gjøre vår plass trygg for dere som gjester og for våre medarbeiderne.  Vi forholder oss til, og følger, NHO sin bransjenorm for camping, restaurant og arrangement.  

Resepsjon
Vi oppfordrer alle gjester til å holde 1 meter avstand under innsjekk og benytte seg av anitbac som du finner ved resepsjonsdisken og på søyle inn til toaletter. Du vil få utdelt en konvolutt ved innsjekk, i denne finner du blant annet nøkkelkort og brosjyremateriell. Normalt bruker vi dette om igjen om gjestene ikke tar det med seg. I år ber vi dere kaste alt av brosjyrer/konvolutt ved avreise eller ta det med dere. Det eneste vi vil ha tilbake er nøkkelkort/armbånd - disse leveres v/utsjekk og desinfiseres før vi tar de i bruk. Reiser dere før vi åpner legger dere de i postkassa utenfor hovedinngang.

Restaurant/Servering
Dere finner antibac på disken - benytt dere av dette. 
Personer som sitter på samme bord ønsker vi at skal gjøre en samlet bestilling. Dette er for at vi kan håndtere bestillingen som en gruppe og sørge for at alle får maten samtidig.
På grunn av kontaktflate deler vi ikke ut menyer i år. Vi vil helst unngå kø ved serveringsdisken. 

Bruk av sanitæranlegg
Kommuneoverlegen oppfordrer i år alle til å bruke fasiliteter i egen vogn, så mye som mulig. Ved bruk av plassens sanitæranlegg, oppfordres det til å holde avstand. Ved inngang til sanitær er det antibac-dispenser og vi gjør rent kontinuerlig gjennom hele dagen. Men vi oppfordrer alle til å tørke av berøringsflater etter bruk av dusj og toalett.

Bruk av felleskjøkken
Kommuneoverlegen oppfordrer i år alle til å bruke fasiliteter i egen vogn, så mye som mulig. Ved bruk av plassens felleskjøkken, oppfordres det til å holde avstand på 1 meter til personer som ikke er i samme husstand. Vi ber om at felleskjøkkenet kun benyttes av ett familiemedlem om gangen slik at trykket blir mindre. Det er satt opp antibac-dispensere til hender og antibac-spray som vi anmoder alle om å bruke til renhold av berøringsflater etter bruk. Vi gjør rent kontinuerlig gjennom hele dagen.
Det er ikke lov å spise i felleskjøkkenet, man kan benytte utemøbler utenfor.

 

Gla`hilsen fra alle oss i Topcamp!