Glade jenter i sommerkjoler i klatrestativ. Foto

Oppleve hos Topcamp Bogstad

I naturskjønne omgivelser kun et kvarters biltur fra Oslo sentrum, finner du Topcamp Bogstad - et helårsåpent moderne turistsenter med førsteklasses fasiliteter. Her kan du få det beste fra to verdener; idyllisk camping eller hyttetur med bading i Bogstadvannet og samtidig går hvert kvarter buss rett utenfor porten mot Oslo sentrum og alle hovedstadens spennende opplevelser.

Oslo Opera i solnedagang. Foto

Ting å se og gjøre i Oslo

Mulighetene i hovedstaden er uendelige. Her finnes alt fra rolig parkliv, fine turområder og frisk sjøluft til yrende restaurant- og kaféliv, aktive opplevelser og kulturelle severdigheter. Det er aktiviteter for både store og små - og for hele familien samlet. Operahuset, Deichman-biblioteket, Slottet, Munch-museet og alle de andre museer, vitenparker og gallerier, for ikke å snakke om Tusenfryd, trampolinepark og reptilparken!

Bogstad Gård. Foto

Dette kan du gjøre ved Topcamp Bogstad

Topcamp Bogstad ligger bare et kvarters kjøretur unna Oslo sentrum, hvor det er en haug av ting å se og gjøre, hvor spisestedene ligger på rad og rekke, og hvor til og med friluftsområdene er mange og flotte. Men du må ikke inn til Oslo sentrum for et fint opphold hos Topcamp Bogstad. Området rundt campingplassen byr på masse aktiviteter, og du trenger ikke mer enn en liten sykkeltur unna for god mat og god stemning. Les her!

Eventyrgolf, golfkølle og ball foran et slott. Foto

Eventyrgolf!

Noen gang hatt lyst til å spille golf ned Holmenkollen? Eller kanskje på taket av Operaen eller inn gjennom porten på Slottet? I vår helt nye, unike og spektakulære Oslo-golf kan du gjøre alt dette og mere til. Golfspill deg selv, venner og kjente eller familien gjennom 12 kjente Oslo-opplevelser på golfbanen - og ikke gi deg før du har det kjempegøy. Kølle og ball leies i resepsjonen.

Derfor vil du hit: Nærhet til Oslo sentrum, Nordmarka og Holmenkollen

Topcamp Bogstad byr på flotte naturomgivelser med Bogstadvannet , Nordmarka og Tryvann - og samtidig nærhet til sentrale Oslo med et stort utvalg av aktivitets- og kulturtilbud, sightseeing, restauranter og shopping.

Aktiviteter og opplevelser hos Topcamp Bogstad

Med Bogstadvannet og marka som nærmeste nabo, kort vei til Holmenkollen og flere gøyale aktiviteter på campingplassen er det sikkert at tiden vil gå fort hos oss! Her er det badestrand, hoppepute, splitter ny lekeplass, eventyrgolf å boltre seg på, i tillegg til flotte Bogstad Gård med kuer, sauer og andre husdyr.

Høner og andre dyr og barn på Bogstad Gård

Bogstad Gård - besøksgård for barn

Bogstad Gård i frodige omgivelser med Bogstadvannet i forgrunnen

Bogstad Gård - godset

Badebrygge på badeplassen Bogstadvannet

Bogstadvannet Badeplass

Flott turterreng rundt Bogstadvannet og i Nordmarka

Herlig turterreng

Mange barn hopper på fargerik hoppepute

NB! ÅPNER MEDIO MAI

Hoppepute

jenter klaterer i klatrestativ på lekeplass

Lekeplass

Ting å se og gjøre i nærheten

Det er ikke vanskelig å få tiden til å gå her! Fra Topcamp Bogstad er det ikke langt til hovedstadens endeløse utvalg av opplevelser - det eneste du kommer til å oppdage er at du bør gjøre oppholdet i Oslo lenger.