Kollasj med Oslo-opplevelser

Oppleve hos Topcamp Ekeberg

I sommerlige og landlige omgivelser - kun 11 minutter fra Oslo sentrum - finner du Topcamp Ekeberg. Campingplassen er åpen hver sommer. Her kan du få det beste fra to verdener; idyllisk camping med den beste utsikten over hovedstaden og samtidig Oslo-ferie med alle spennende opplevelser som følger med. 

Akerbrygge i Oslo. Foto

Ting å se og gjøre i Oslo

Mulighetene i hovedstaden er uendelige. Her finnes alt fra rolig parkliv, fine turområder og frisk sjøluft til yrende restaurant- og kaféliv, aktive opplevelser og kulturelle severdigheter. Det er aktiviteter for både store og små - og for hele familien samlet. Operahuset, Deichman-biblioteket, Slottet, Munch-museet og alle de andre museer, vitenparker og gallerier, for ikke å snakke om Tusenfryd, trampolinepark og reptilparken! Les mer her!

jente i klatreparken i Ekebergparken. foto

Dette kan du gjøre ved Topcamp Ekeberg

Du må ikke ned til Oslo sentrum for et fint opphold hos Topcamp Ekeberg. Området rundt campingplassen er grønt, idyllisk og naturnært, samt full av gøyale aktiviteter for hele familien.

Derfor vil du hit: Uendelig mange ting å se og gjøre i Oslo!

Oslo er en liten storby med internasjonalt preg, og regnes som kanskje en av de flotteste og mest kompakte turistbyene i hele Europa. Fra Topcamp Ekeberg - Oslo er det aldri lang vei til spennende, morsomme eller interessante opplevelser. Her ser du kun et lite utvalg av populære opplevelser i Oslo.

Folk på Operataket i Oslo

Operaen

Fargerik høy karusell fra Tusenfryd

Tusenfryd

Holmenkollen ovarennet fra siden, speiler seg i tjernet

Holmenkollen

Opplevelser i nærmiljøet på Ekeberg

Dette er opplevelser som finnes i det relative nærmiljø innen gangavstand av Topcamp Ekeberg. 

Uendelig mye å oppleve i Oslo!

Ekeberg er en perfekt base for ganske kortreiste opplevelser i Oslo - og det kan du holde på med lenge, enten du liker attraksjoner, kultur, shopping, uteliv, museer, restauranter, arkitektur eller hva det måtte være. Oslo har det meste av alt innenfor en ganske kompakt storby!