Barn får opplæring til klatreparken. Foto

Oppleve hos Topcamp Hallingdal

Beliggenheten i Ål midt mellom Oslo og Bergen gir et stort utvalg av opplevelser og aktiviteter innen kort avstand fra ferieparken. Det våre gjester setter aller størst pris på hos oss, er vårt mangfold av aktiviteter og opplevelser for hele familien. Høyt&Lavt klatrepark, sykkelpark, eventyrgolf og stort inne- og utendørs lekeland, i tillegg til at vi er omringet av fantastiske turområder for vandring, sykkel og ski. 

Det er mange morsomme aktiviteter i Hallingdal, enten du vil drive ekstremsport, slappe av i badeland med spabehandling, sykle og vandre i Norges kanskje mest naturskjønne fjellområder eller ta rundturer med bil, for eksempel det vi kaller Norges råeste dagstur med bil! 

To personer på stisykling i fjellet. Foto

Tre dager hos Topcamp Hallingdal

Topcamp Hallingdal ligger sentralt til på Ål i Hallingdal, midt mellom Oslo og Bergen, med kort vei til både Gol, Geilo og Hemsedal. Fjellbygda byr på flust av aktiviteter og opplevelser, og ferieparken gjør det samme. Her er det noe for alle i familien, for kjæresteparet og vennegjengen. Tre dager hos Topcamp Hallingdal vil gi noen uforglemmelige minner. Les mer her ›

barn spiller på interaktiv fotballvegg. Foto

Interaktive lekeplasser!

Interaktiv fotballvegg og Memo-spill borger for timesvis med sprek og lærerik aktivitet.

Aktiviteter og opplevelser hos Topcamp Hallingdal

Hele ferieparken er full av aktiviteter, så du kan nesten trenge ferie etter å ha vært her! Høyt&Lavt klatrepark med zip-lines og Ørnestupet "fritt fall" fra 12 meter, Hallingkastet vertikale lekepark, Hurramegrundt! innendørs lekeland, aktivitetsløyper, ballspill, fiske, kanopadling, sykkelpark, show og mye mer. 

Ting å se og gjøre i nærheten

Hallingdal er ett av Norges lettest tilgjengelige fjellområder, midt i mellom Oslo og Bergen. Ta på fjellskoene eller spenn på skia, ta sykkelen fatt, fiskestanga i hånda og kom deg til fjells! Det er et stort og variert utvalg av opplevelser og aktiviteter innen kort avstand fra Topcamp Hallingdal - enten du vil drive ekstremsport, vandre eller sykle helt uekstremt, slappe av med spabehandling, eller ta rundturer med bil og se spektakulære ting!