Jente på SUP-brett ved Helgelands fjell i bakgrunnen. Foto

Oppleve hos Topcamp Havblikk

Topcamp Havblikk ligger perfekt til, rett ved havet på Helgelandskysten. På campingplassen finner du blant annet en fin lekeplass, hoppepute, spisested og strand. Havblikk er et godt utgangspunkt for turer til fots, på ski, sykkel, SUP og bil - eller hvorfor ikke sette seg på en ferge og dra på øyhopping til de fantastiske øyene utenfor Nesna. Når du er i området bør du også sørge for å ta turen til Sandnessjøen og se De syv søstre! 

kollasj med opplevelser fra helgeland

Idyllisk camping i fjæra på Helgelandskysten

Topcamp Havblikk er en campingplass med utrolig beliggenhet i fjæra på Helgelandskysten, omringet av klart vann og mektige fjell. Ord blir fattige - dette må oppleves! Her kan du finne ro i idyllen, eller få de mest spektakulære opplevelsene. Les mer her ›

gutt som bader på stranda. foto

Aktiviteter på campingplassen!

På Topcamp Havblikk finner du blant annet en fin lekeplass, hoppepute, SUP-brett, kajakk-utleie og badestrand. Havblikk er et godt utgangspunkt for turer til fots, på ski, sykkel, SUP og bil langs Helgelandskysten - eller hvorfor ikke sette seg på en ferge og dra på øyhopping til de fantastiske øyene utenfor Nesna. Når du er i området bør du også sørge for å ta turen til Sandnessjøen og se De syv søstre! 

Mye mer å se og oppleve i Helgeland!

På Helgeland samarbeider en rekke bedrifter sammen for å tilby deg og dine gode opplevelser. Enten du ønsker å leie båt eller sykkel, eller kanskje du vil møte havørna på Havørnsafari i RIB. Her finner du noe for enhver smak, form og fasong. Her er noen av opplevelsene nær Topcamp Havblikk.