Oslo Golfklubb

Oslo Golfklubb har en unik beliggenhet, og ligger like over veien til campingen, med en praktfull utsikt over Bogstadvannet til Bogstad gård.

Oslo Golfklubb ligger på andre siden av veien til vår camping. Kort vei å gå hvis du ønsker å spille golf under ditt besøk hos oss.

Dette skriver de på sine egne hjemmesider:
Oslo Golfklubb gikk gjennom en omfattende ombygging i 2008, og fremstår i dag som en av de beste og mest gjennomførte golfbanene i Europa. Anlegget på cirka 480 mål har en unik beliggenhet ved Bogstadvannet i Oslo, og holder en fantastisk standard både når det gjelder tee-steder, fairway og greener. I forbindelse med utformingen av den nye banen har det blitt lagt vekt på at den skal gi både gjennomsnittsspilleren og den profesjonelle golfer, utfordringer i mange år fremover. Banen måler omtrent 6300 meter fra back tee og har en unik design med lange par 3 hull, vann i spill på flere hull, utfordrende fairways og relatativt små, men raske greener.

Naturopplevelser er det mange av. Fossen på hull 12 kan trekkes frem som ett av flere flotte områder. Spillere som ønsker en kortere totallengde kan velge mellom tee-stedene 4100 m, 4900 m, 5400 m, 5800 m og 6000 m.

I forbindelse med ombyggingen ble det lagt SubAir system under alle greener. Systemet gjør det både mulig å tørke ut greener ved mye nedbør og å lufte greenene i varme perioder. Fariways er sandcaped for å gi en bedre spilleopplevelse og drenering på banen. Teesteder, fairways og greener har gresstypen krypkvein i ulike varianter. Teested og fairways har typen Penn trio som er en gresstype som tåler mye trykk og leger fort. Greener har typen A4, G2, G6, og er bygd etter USGA sine spesifikasjoner med SubAir, og gir klubben forutsigbarhet gjennom sommer og vinter.

Banen er åpen i ca.fem og en halv måned, fra starten av mai til medio oktober. Da er viktig med gresstyper som tåler stor slitasje og leges raskt.


Se hjemmesiden deres for mer informasjon om åpningstider og priser.

Les mer