Camping - for bobil, campingvogn og telt

Velkommen til idyllisk camping med caravan, bobil eller telt. Felles for alle plasser er at adgang til sanitæranlegg og tømmestasjon er inkludert. Vi har også gratis wifi til alle gjester - men vi gjør oppmerksom på at båndbredden er tilpasset for epost, avislesing og lignende - ikke filmstreaming og online-spill. Campingplassen er et stort område med noen forstyrrende elementer (f.eks campingvogner), så dekning og hastighet vil variere noe, men det skal alltid kunne finnes soner med god dekning. Strøm og dusj er inkludert i pris!

BESTILL HER

Campingvogner på grønn slette i Mjøsa Feriepark

Campingvogn plasser

Vi har et stort utvalg av ca 120 kvadratmeters gode plasser for campingvogn / caravan med enkel adkomst og tilkopling for strøm. 

Bobiler på bobilplasser i Topcamp Mjøsa Feriepark

Asfalterte bobilplasser

Vi har et felt med nye, strøkne bobilplasser med parkering på asfalt og gress rundt, samt tilkopling for strøm. Tømmestasjon er greit tilgjengelig og gratis for betalende gjester. Tømming av bobil/campingtoalett for de som ikke bor hos oss koster kr 50,-

Telt på grønt gress

Telt plasser

Å bo i telt er den opprinnelige campingformen - i herlig nærkontakt med naturen. Spesielt i godt vær, selvfølgelig.  Vi har hyggelige plasser for små og store telt med parkering rett ved siden av. Som regel kan vi tilby strømtilkopling for telt-gjester som ønsker det, men vi kan ikke garantere at dette alltid er tilgjengelig.