Påskestemning på balkong styltehytta

Påske i Hallingdal

Nå ligger det an til flott campingpåske med farbare veier for campingvogner, sol og vårfølelse over det hele! Vi kan aldri garantere for været, men håper å kunne friste med skøytebane, akebakke og lysløype i påsken. Alt ligger til rette for lun og solrik avslapping nede i dalen, mens det finnes gode løyper og skiføre i høyereliggende strøk. Ål Skisenter og Skarlia Ski- og Akesenter er også åpne med hyggelige forhold.

I år er Hallingspretten endelig tilbake! 9. april er datoen. Løypa er kjørt opp og ligger glinsende og innbydende over fjellet til Geilo/Kikut. For de som ønsker en familiepåske er minispretten helt perfekt. Etterspretten er kjempegøy for voksne. Ål skisenter er åpent, Topcamp Hallingdal sine gjester får 15 % rabatt i akebakken i Skarslia (ved kjøp av minimum 4 heiskort). Skarslia er Norges lengste akebakker - med kjelketrekk i skiheisen! 

Vi kan selvfølgelig ikke garantere at det er vinterforhold i påsken - men det vi har full kontroll på er at lekeland er åpent hver dag* og det samme gjelder Bergtatt Bistro med fyr på peisen både inne og ute. Det blir organisert familievennlige aktiviteter og såfremt været ikke ødelegger, vil Høyt & Lavt klatrepark åpne 30. mars

* Dvs vi må selvfølgelig følge smitteverns-begrensninger. Pr i dag, skal vi kunne ha lekelandet åpent.
 

 

langrenn i påskestemning

NB! Vi har dessverre INGEN ledige hytter fra skjærtorsdag 1. april til 2. påskedag, men det er fortsatt noen få hytter ledig for en første-del-påskeferie! Grip sjansen og vent ikke for lenge!

zip-line over elva
skøytebane rosa dress
Aking i Skarslia
skijenter i ferieparken
påskestemning i ål skisenter
ballerom jenter ligger nedi
stue i hytte i ferieparken