Påske ved Mjøsa

Botsenden og Mjøsa er et vakkert landskap og området byr på mange muligheter for hyggelige og morsomme opplevelser for hele familien! 

 

 

sykkeltur på Helgøya

Våren er kommet og alt ligger til rette for herlige sykkel- og vandringsturer i nærområdet, som inkluderer Brumunddal, Mjøsa og Helgøya. Her finnes plenty av vakre omgivelser og ting å oppleve; som f.eks Hovelsrud Gård, Tangen Dyrepark, Snilsbreg Familiepark og ikke minst bør Prøysenhuset oppleves av alle barn fra 3 til 93. Har man lyst på en dukkert, fer det nok fortsatt kaldt vann i Mjøsa, men svømmehallen i Mjøsparken, rett nedenfor Brumunddal sentrum eller  Ankerskogen svømmehall i Hamar, er lett tilgjengelig.

Brumunddal sentrum omkranser en hyggelig gågate, med flere trivelige kafeer og spisesteder. Og det er ikke så lange kjøreturen til Hamar i sør eller Lillehammer i Nord, for ikke å snakke om vakre Helgøya.

Uteservering lavvoen Topcamp Mjøsa

Prøveåpning av Lavvoen fra 13. april

Fra onsdag 13. april og frem til påskeaften har Lavvoen åpent for god mat og drikke, i tillegg er det påskeaktiviteter for barna og det vil bli live-musikk

Program i Lavvoen: 
Onsdag 13.04: 
Prøveåpning av Lavvoen før sesongen
18.00 - 21.00

Skjærtorsdag:
Offisiell åpning av Lavvo-sesongen 16.00 - 22.00
Trubadur Bernt spiller fra klokken ca. 20.00

Langfredag : 
Lavvon åpner 14.00 - 22.00
Påskeverksted med overraskelse til barna 14.00 - 16.00
Påskebingo fra 1700
 
Påskeaften:
Lavvon åpner 16.00 - 22.00
Bernt spiller fra ca. 20.00 

Prøysenstua og Prøysensenteret

Prøysenhuset: Alf Prøysen er en av tidenes aller største norske kulturpersonligheter. Ikke langt fra Topcamp Mjøsa kan Prøysenhuset og Prøysens barndomshjem oppleves - ofte med forestillinger og flere opplevelser. 

Hovelsrud Gård

Hovelsrud Gård er en av storgårdene på Helgøya i Mjøsa - som kan besøkes. Her drives fortsatt matproduksjon av høy kvalitet, men de spektakulære vakre bygningene og hagen er en en flott opplevelse!

Torget i Brumunddal

Torget i Brumunddal byr på flere hyggelige caféer og spisesteder

Mjøsparken rullepark

Mjøsparken med lekeplasser og rullepark er snøfri og klar til bruk!

Ankerskogen svømmehall

Svømmehallenes åpningstider her: • Mjøsbadet   • Ankerskogen

Helgøya Klatrepark

Helgøya Klatrepark åpner Skjærtorsdag 14. april

Jernbanemuseet på Hamar

Norsk Jernbanemuseum på Hamar er åpent i første halvel av påskeferien. Stengt skjærtorsdag-2. påskedag

Domkirkeodden

Domkirkeodden på Hamar er kun en liten kjøretur unna fra Topcamp Mjøsa

Eksempel fra stue i funkishytte

I Mjøsa Feriepark kan du bo i moderne hytter med 3 soverom, åpen stue og kjøkkenløsning, med store vinduer og eget fint baderom. Eller ikke fullt så moderne leiligheter med 3-4 sengeplasser.

I tillegg finnes det selvfølgelig fine plasser for deg som kommer med egen campingvogn eller bobil i påsken! Her bor du uansett idyllisk med sjøen rett nedenfor og skogen rett bak!