Fjellutsikt. Foto

Praktisk informasjon

  • Generelle ankomst og avreisetidspunkt – Kl.12:00
  • Handicap-vennlig leirskole? – JA. Rullestolbrukere; JA, handicap-tilpasset program
  • Lov å ta med mobiltelefon? – NEI (unntak hvis elev har for eksempel diabetes osv.)
  • WiFi – NEI
  • TV på hyttene – JA
     

Program

Vi sender ut programmet for leirskoleoppholdet så tidlig som mulig. Vi har dessverre ikke noe fast dato på når snøen kommer og går. Har dere leirskoleopphold tidlig på våren eller sent på høsten kan det ta noe lenger tid før programmet for deres uke er klart. 

Se programeksempler for vinter HER og vår/høst HER 

 

Spesielle behov

Hensyn til mat og allergier

Elever som er allergiske skal skrives opp på «diettliste» og leveres minimum 14 dager før ankomst til vertskap. Dette gjelder også for elever med spesielle dietter ved eventuelt religion. Leirskolen tar hensyn til diettmat og religionsbetinget mat ved matlaging.
Det er viktig for oss at elevene har et eierskap til sin diett/allergi. Vi er avhengig av at elevene må spørre oss som jobber på leirskolen, dersom de skulle være usikre.

Sengevætere

Barn som er sengevætere i større eller mindre grad, må ha med plastlaken. Klasselærer må få beskjed om eventuelle sengevætere. Vår erfaring er at det ikke er noe stort problem på leirskolen og det bør ikke hindre eleven i å reise.

Vi har vaskemaskin til bruk for våre gjester ved behov. Nytt sengetøy og plastlaken får eleven ved å henvende seg til sin lærer/klassekontakt.

Medisinering

Klasselærer/medfølgende leder må være ansvarlig for oppfølging av medisinering som elever evt. måtte ha. Leirskolen har ikke kompetanse eller ansvar for at elever får riktig medisin til riktig tid. Et lite lommeapotek med plaster, paracet m.m. er også lurt å ha med.

 

Fotografering

På hjemmesider og Facebook publiserer vi bilder og videoklipp fra barnas leirskoleopplevelser. Bildene publiseres uten navn på barn eller skole.

 

Sist, men ikke minst...

Kiosken i aktivitetshuset er åpen på kveldstid på dag 2 og 3 under leirskole oppholdet (eventuelt dag 4 vet et 5dagers opphold). Elevene må derfor gjerne ha med seg lommepenger. Vi ber om at skolen i samarbeid med foreldrene blir enige om et maksbeløp så det blir likt for alle. Vi foretrekker betaling med kort i kiosken.

Første måltid ankomstdagen er kl 18.00, så derfor er det lurt at elevene har med seg nistepakke som de kan spise underveis eller ved ankomst i hyttene.

En av kveldene er det lærerne som er ansvarlige for kveldsaktivitet/underholdningen. Dette kan gjennomføres med f.eks et underholdningsprogram elevene øver på i forkant. Sang, sketsjer e.l. Fritt frem!

Et lite tips: Vi oppfordrer foreldrene til å la barna få øve seg på å legge på nytt sengetøy før de kommer. Dette kan også være lekse fra skolens side, i tillegg til å lese gjennom ordensreglene.

 

Vi ser frem til å ønske dere velkommen til leirskoleopphold hos oss!