Hytter og leilighet

Vi har flere hyttetyper i forskjellige størrelser med 2-8 soveplasser, med og uten eget baderom. Leier du hytte uten eget baderom har du selvfølgelig fri tilgang på vårt sanitæranlegg. Sengetøy og håndkle til hver person er inkludert i prisen på alle hytter, det samme gjelder sluttvask. Bestill gjerne i god tid! Hunden din er velkommen (men sluttvask koster ekstra), men vi holder noen hytter helt dyrefrie.

Skogtun 8 senger

3 soverom

Stor hytte med entré, stue, kjøkken og bad i første etasje. I annen etasje er det tre soverom, alle med dobbeltseng. Det ene rommet har en køyeseng i tillegg. Utstyrt kjøkken med kaffetrakter, komfyr, stekeovn, kjøleskap, servise, osv til 10 personer. Kabel-tv og wifi. Peis. Dyner og puter til 8 personer. Uteplass. Kjæledyr tillatt. Søk med datoer via knappen over og velg Skogtun 8 senger.

Elvestua leilighet 6 senger

2 soverom + loft 

Elvestua er en leilighet i 2,etasje i resepsjonsbygget. 2 soverom med familiekøyesenger. Loft med 2 enkeltmadrasser. Kjøkken med komfyr, stekeovn, kjøleskap, fryser, kaffetrakter og oppvaskmaskin. Stue med kabel-TV og utgang til møblert veranda. Kjæledyr tillatt. Søk med datoer via knappen over og velg Elvestua 6 senger.

Høgberget 6 senger

• soverom 1 :  1 dobbelseng + 1 seng over        • soverom 2 :  Køyeseng + 1 enkeltseng

Lys, hyggelig hytte. Kjøkken med god plass og spisebord, kjøleskap, kaffetrakter, hybelkomfyr med stekeovn, og utstyr til 8 personer. Stue med salong og kabel-tv. Baderom med dusj og toalett. To soverom med dyner og puter til 6. Uteplass. Kjæledyr tillatt. Søk med datoer via knappen over og velg Høgberget 6 senger.

Høgberget 4 senger

• soverom 1 :  Køyeseng + enkeltseng        • soverom 2 :  Køyeseng

Lyse, trivelige hytter med åpen stue/kjøkkenløsning og raust spisebord ved vindu. Kjøkkenet har kaffetrakter, kjøleskap, kokeplater og utstyr til 8 personer. Kabel-tv i stuen. Peis. Baderom med dusj og toalett. Uteplass. Kjæledyr tillatt. Søk med datoer via knappen øverst og velg Høgberget 4 senger.

Furustigen 4 senger

Ett soverom med 1 køyesenger og 2 enkeltsenger

Relativt små, arealeffektive hytter. Kjøkken med kaffetrakter, kjøleskap, kokeplater og utstyr til 4 personer samt sofa og kabel-tv i oppholdsrommet. Baderom med dusj og toalett. Uteplass. Kjæledyr tillatt. Søk med datoer via knappen øverst og velg Furustigen 4 senger.

Sommerhytte 4 senger

Ett soverom med to køyesenger

Dette er enkle hytter med en liten kjøkkenkrok med kjøleskap og utstyr for 4 personer, samt spisebord i oppholdsrommet. Dyner og puter til 4 personer. Kjæledyr tillatt. Søk med datoer via knappen øverst og velg Sommerhytte 4.

Enkel hytte på Topcamp Rustberg - Hafjell

Sommerhytte 2 senger

Ett soverom med to køyeseng + sovesofa

Dette er helt enkle hytter med alt i ett rom. Kjøleskap og utstyr for 2 personer. Dyner og puter til 2 personer. Kjæledyr tillatt. Søk med datoer via knappen øverst og velg Sommerhytte 2 senger.