Hytter og leilighet

Vi har flere hyttetyper i forskjellige størrelser med 2-8 soveplasser, med og uten eget baderom. Leier du hytte uten eget baderom har du selvfølgelig fri tilgang på vårt sanitæranlegg. Sengetøy og håndkle til hver person er inkludert i prisen på alle hytter, det samme gjelder sluttvask. Bestill gjerne i god tid! Hunden din er velkommen (men sluttvask koster ekstra), men vi holder noen hytter helt dyrefrie.

Hytte Skogtun

3 soverom / 8 sengeplasser

Stor hytte med entré, stue, kjøkken og bad i første etasje. I annen etasje er det tre soverom, alle med dobbeltseng. Det ene rommet har en køyeseng i tillegg. Utstyrt kjøkken med kaffetrakter, komfyr, kjøleskap, servise, osv til 10 personer. Kabel-tv og wifi. Dyner og puter til 8 personer. Søk med datoer via knappen over og velg Skogtun.

Leilighet 

2 soverom + loft / Opptil 8 sengeplasser

2 soverom med familiekøyesenger. Loft med 2 enkeltsenger. Kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter og oppvaskmaskin. Stue med kabel-TV og utgang til møblert veranda. Søk med datoer via knappen over og velg leilighet.
 

Hytte 50 kvm m/bad og 6 sengeplasser

• soverom 1 :  1 dobbelseng + 1 seng over        • soverom 2 :  Køyeseng + 1 enkeltseng

Lys, hyggelig hytte. Kjøkken med god plass og spisebord, kjøleskap, kaffetrakter, hybelkomfyr og utstyr til 8 personer. Stue med salong og kabel-tv. Baderom med dusj og toalett. To soverom med dyner og puter til 6. Søk med datoer via knappen over og velg hytte 50kvm.

Hytte 40 kvm - bad og 6 sengeplasser

• soverom 1 :  Køyeseng + enkeltseng        • soverom 2 :  Køyeseng + enkeltseng

Lyse, trivelige hytter med åpen stue/kjøkkenløsning og raust spisebord ved vindu.  Kjøkkenet har kaffetrakter, kjøleskap, kokeplater og utstyr til 8 personer. Kabel-tv i stuen. Baderom med dusj og toalett. Søk med datoer via knappen øverst og velg hytte 40kvm.

Hytte 26 kvm  - med bad og oppt. 4 sengeplasser

Ett soverom med to køyesenger

Relativt små, arealeffektive hytter. Kjøkken med kaffetrakter, kjøleskap, kokeplater og utstyr til 6 personer samt sofa og kabel-tv i oppholdsrommet. Baderom med dusj og toalett. 
Søk med datoer via knappen øverst og velg hytte 26 kvm.

Hytte 2 roms u/vann - 4 sengeplasser

Ett soverom med to køyesenger

Dette er enkle hytter med en liten kjøkkenkrok med kokeplater og kjøleskap og utstyr for 6 personer, samt spisebord i oppholdsrommet. Dyner og puter til 4 personer.
Søk med datoer via knappen øverst og velg hytte 2rom u/vann. 

Enkel hytte på Topcamp Rustberg - Hafjell

Hytte 1 roms u/vann - oppt. 4 sengeplasser

Ett soverom med to køyeseng + sovesofa

Dette er helt enkle hytter med alt i ett rom. Kokeplater og kjøleskap og utstyr for 4 personer. Dyner og puter til 2 personer.
Søk med datoer via knappen øverst og velg hytte 1 rom u/vann.