Privat selskap i Hallingdal Feriepark

Vi har lokaler for arrangering av store og små selskaper. Vi serverer gjerne middag til 10 eller 100. I familieselskaper hos oss er barna velkommen til å bruke våre fantastiske leketilbud ute og inne, mens de voksne holder på med taler eller slapper av med kaffe.

Førsteklasses restaurant, bar og lounge

Vår restaurant Bergtatt Bistro er blitt Hallingdals nye storstue! Folk er villig til å reise lenger enn maten for å spise lammeburgere eller andre kortreiste spesialiteter! Vårt eminente kjøkken tryller fram den ene retten bedre enn den andre. Vi kan også rigge til lavvo eller servere for eksempel utendørs lunsj.

Biff servert på Bergtatt Bistro i Hallingdal Feriepark

Bryllup

Vi fikser alt for den store dagen – eller hvorfor ikke hele helgen når man først samler godtfolk? Her kan gjestene komme med egne campingvogner, bobiler eller telt, eller de kan selvfølgelig leie flotte hytter. Brudeparet kan bo i en av våre spesielle styltehytter med fantastisk utsikt over Hallingdalselven. Verandaen på styltehytta er ikke noe dårlig sted for selve vielsen, om man ønsker å ha den i friluft. Vår resturant sørger for at maten er utsøkt – og tilrettelegger for gode minner!

Konfirmasjon

Her kan dere markere overgangen til voksen alder med god mat og aktiviteter for hele familien. Hvorfor ikke en konfirmasjonshelg for hele slekta?

Dekket langbord i Bergtatt Bistro i Hallingdal Feriepark

Kontakt oss på

E-post: post@feriepark.no
Telefon: +47 3269 9200

Eller send oss en melding her, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig: