Selskap og arrangement for virksomheter eller private i Hallingdal Feriepark

Vi har lokaler for arrangering av store og små selskaper, for bedrifter, organisasjoner og private. Vi serverer gjerne middag til 10 eller 100. Bedrifter og organisasjoner kan kombinere med leie av vårt konferansesenter i Stallen, mens i familieselskaper er barna velkommen til å bruke våre leketilbud ute og inne, mens de voksne holder på med taler eller slapper av med kaffe.

Stallen konferansesal med stor skjerm

Førsteklasses konferansesal for opptil 55 med alle tekniske hjelpemidler

Moderne, fleksibel konferansesal / møterom med komfortabel plass for opptil 90 personer! Alt teknisk utstyr; projector/lerret, dvd spiller, lyd/lys, og gratis wifi er på plass i vår nye storstue - som også kan brukes til festligheter om man vil.  Få mer informasjon eller bestill vår konferansesal på tlf 32 69 92 00!

Førsteklasses restaurant, bar og lounge

Bergtatt Bistro er Hallingdals storstue! Folk er villig til å reise lenger enn maten har gjort for å spise lammeburgere eller andre kortreiste spesialiteter. Vårt gode kjøkken tryller fram den ene spennende retten fra lokale råvarer, den ene bedre enn den andre. Vi kan også rigge til lavvo eller servere for eksempel utendørs lunsj.

Biff servert på Bergtatt Bistro i Hallingdal Feriepark

Bryllup

Vi fikser alt for den store dagen – eller hvorfor ikke hele helgen når man først samler godtfolk? Her kan gjestene komme med egne campingvogner, bobiler eller telt, eller de kan selvfølgelig leie flotte hytter. Brudeparet kan bo i en av våre spesielle styltehytter med fantastisk utsikt over Hallingdalselven. Verandaen på styltehytta er ikke noe dårlig sted for selve vielsen, om man ønsker å ha den i friluft. Vår resturant sørger for at maten er utsøkt – og tilrettelegger for gode minner!

Dekket langbord i Bergtatt Bistro i Hallingdal Feriepark

Konfirmasjon

Her kan dere markere overgangen til voksen alder med god mat og aktiviteter for hele familien. Hvorfor ikke en konfirmasjonshelg for hele slekta?

Kontakt oss på

E-post: hallingdal@opcamp.no
Telefon: +47 3269 9200

Eller send oss en melding her, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig: