Familie spiser lunsj ute på terrasse med vannet bak

Sesongplass hos Topcamp - ditt ferieparadis

Realiser drømmen om en rimelig feriebolig ved vannet med sesongplass hos oss. Med sesongplass er du sikret en sosial sommer med aktiviteter for store og små.

Fra mai kan du nyte utendørs frokost i solen etter et forfriskende morgenbad. Med en sesongplass kan du selv velge når og hvor lenge du vil ha en pause fra hverdagen hjemme, og tilbringe kvalitetstid med familien hele sommeren.
 

To jenter med tigermaling i ansiktet. Foto

Campingferie er en favoritt blant barna, og med en sesongplass  har de muligheten til å leke med gamle og nye venner, løpe rundt og bade hele dagen i trygge omgivelser. Alle våre sesongdestinasjoner har lekeplasser, og barnevennlige opplevelser i området.

I løpet av sommeren tilbyr vi organiserte sommeraktiviteter med våre aktivitører, inkludert ansiktsmaling, dans, familiequiz, maling og rebuser, som skaper en mengde gode minner for barna.

En sesongplass hos oss er ikke bare et rimelig alternativ for sommerferien, men også det perfekte alternativet for å tilbringe kvalitetstid med familien og skape uforglemmelige minner gjennom hele sommeren.
 

Med sesongplass kan dere sette fra dere campingvognen og la den stå hos oss gjennom hele sesongen, og dere kan komme og dra så ofte dere vil.

Sommersesongen varer fra 1. mai til 30. september.

Destinasjoner

Rød kopp morgenkaffe med utsikt over Mjøsa fra sesongplass

Topcamp Mjøsa: nytt felt med plasser

Hos oss kan du kan det beste Brumunddal og Mjøsa har å by på. Her kan du oppleve idyllisk innlandsferie og nyte en perfekt strand for morgenbad, ettermiddagsbad og kveldsbad. Lavvoen vår sørger for at du får en god matopplevelse. Vi har også en stor lekeplass, og i juli arrangerer vi aktiviteter for familien tre ganger om dagen.

  • Plasser på cirka 120 kvm

  • Strømtilgang

  • WiFi (for surfing)
Fra vannet og inn mot stranda campingplassen på Topcamp Onsakervika. Foto

Topcamp Onsakervika: Sommerparadiset

Topcamp Onsakervika ligger bare 45 minutter fra Oslo, og gir deg et sommerparadis ved Tyrifjorden. Med vår lange sandstrand kan du få sydenfølelsen gjennom hele sommeren. Stranden er langgrunt, så selv de minste kan bade trygt. Vi kan også tilby strandkafé, lekeplass og minigolf. I juli arrangerer vi aktiviteter for familien tre ganger om dagen.

Fra og med denne sommeren kan vi også tilby comfortplasser på 12X14 meter. 

  • WiFi (for surfing)
Oversikt over lekeplass med campingplass og åser bak. Foto

Topcamp Rustberg: Familiedrømmen

Ikke langt unna Hunderfossen, Lillehammer og Hafjell ligger Topcamp Rustberg. Rett ved oss renner Gudbrandsdalelva, som kan bringe dere fiskelykke, og eller dere kan ta lange og korte turer i de grønne åsene rundt oss.  Her kan barna leke i timevis i det oppvarmede bassenget med sklier eller på lekeplassen. 
Hos oss på Topcamp Rustberg får dere begivelserik ferie med gamle og nye venner. 

  • Tilgang til WiFi (for surfing)
Dronebilde over Topcamp Havblikk, med sjøen rundt og fjell i bakgrunnen.

Topcamp Havblikk: Helgelandskystens perle

Langs Kystriksveien ligger fantastiske Topcamp Havblikk på Nesna, en liten time fra Mosjøen. Vi kan tilby den beste naturen helgelandskysten har å by på, rett ved kystkanten. Barna kan leke på lekeplassen, bistroen vår metter sultne mager og dere kan bare slappe av. 

  • Tilgang til WiFi (for surfing)

Sesongplassene hos Topcamp inkluderer

Tilgang til strømuttak med egen strømmåler (du betaler etter forbruk) | Tilgang til WiFi (for streaming) | Tilgang til sanitæranlegg og tømmestasjon