Hyttetak og camping mellom trærne på Sjøsanden med stranden og havet rett bortenfor

Hytter, leiligheter og rom

Sjøsanden er et pulserende og levende ferieparadis i sommermånedene og en rolig, idyllisk oase resten av året. Her finnes hytter, leiligheter og motellrom for døgn- og ukesleie. (og for lengre perioder utenom sommersesongen). Fra disse boligene er det bare å gå ut døra til landets flotteste friluftsområde og strender! 

 

Hytter - 6 sengeplasser

Soverom 1:  Dobbeltseng
Soverom 2:  2 senger
Hems:          2 sengeplasser

Hyttene har eget kjøkken med utstyr og baderom med dusj og wc, og hyggelig, lys stue med store vinduer og utgang til veranda med utemøbler. Utstyr: Vaskemaskin, oppvaskmaskin, dusj/toalett, tv og fullt kjøkkenutstyr og service. Dyner og puter finnes på rommene. Sett med sengetøy og håndkle pr person er inkludert i pris. NB! Minimum leieperiode for hytter er 7 netter fra lørdag til lørdag. (Søker du på kortere opphold, vil ikke hytte vises som alternativ)  Ønsker du et kortere opphold er du velkommen til å leie en av våre leiligheter eller et av våre motellrom. 

Wohnungen in grüner Umgebung im Sjøsanden Ferienpark

Nyrenoverte Leiligheter

Strøkne, nyinnredede i 2021, leiligheter, i 1. etasje med uteplass, i 2. og 3. etasje med balkong. Alle har baderom med dusj/toalett og kjøkkenbenk, kjøkkenutstyr og tv. Beliggenhet 50 meter fra stranda med Furulunden bak og parkering i veien utenfor. 

Leiligheter 1 rom - 2 (+2) senger, sovealkove med dobbeltseng og sovesofa

 

Leilighet - 4 senger i to åpne soverom uten dør.

Mehrere Bilder eines frisch renovierten Motelzimmers in Sjøsanden

Motellrom - 2 senger

Motellet har moderne og hyggelige rom for 2 personer. Rommene inneholder minikjøkken, dekketøy og tv. Alle rommene har eget baderom med dusj og toalett.