Hyttetak og camping mellom trærne på Sjøsanden med stranden og havet rett bortenfor

Hytter, leiligheter og rom

Sjøsanden er et pulserende og levende ferieparadis i sommermånedene og en rolig, idyllisk oase resten av året. Her finnes hytter, leiligheter og motellrom for døgn- og ukesleie. (og for lengre perioder utenom sommersesongen). Fra disse boligene er det bare å gå ut døra til landets flotteste friluftsområde og strender! 

Dyner og puter finnes i alle senger. Sengetøy og 1 håndkle per person følger inkludert i prisen på alle hytter og leiligheter. (Strandhåndkler må gjester selv ha med seg)  Ferdig oppredning av senger kan om ønskelig bestilles som tilleggstjeneste. Sluttvask er inkludert i prisen på alle hytter, leiligheter og rom, bortsett fra hvis det er med en hund* - da kommer et ekstra vaskegebyr i tillegg. 

*Hund er ikke tillatt ved leie av rom i motellet

 

Familiehytte - 6 senger

Soverom 1:      2 enkeltsenger
Soverom 2:      1 dobbeltseng
Alkove:             2 sengeplasser
Oppholdsrom:  Sovesofa

Hyttene har eget kjøkken med ovn, stekeplater, kjøleskap, fryser, mikro, oppvaskmaskin, kaffetrakter og ellers nødvendig utstyr for 6 personer. Det er baderom med dusj og WC. En hyggelig, lys stue med store vinduer og TV, og utgang til veranda med utemøbler. Kjæledyr tillatt.

NB! I noen perioder er det minimumslengde på leie av hytte (søker du på kortere opphold, vil da ikke hytte vises som alternativ. I såfall er du velkommen til å leie leilighet eller motellrom i stedet)

Nyrenoverte Leiligheter

Strøkne, renovert og nyinnredet-i-2021 leiligheter. I første etasje har leilighetene uteplass, i andre og tredje etasje er det balkonger. Alle har baderom med dusj/toalett og kjøkkenbenk, kjøkkenutstyr og tv. Beliggenhet kun 50 meter fra stranda med Furulunden bak og parkering i veien utenfor. 

Wohnungen in grüner Umgebung im Sjøsanden Ferienpark

Leilighet Strandblikk - opptil 4 sengeplasser

Lyse, hyggelige leiligheter med sovealkove (dvs soverom uten dør) med dobbeltseng, samt sovesofa i stuen. Lyst og trivelig oppholdsrom, med åpent kjøkken i enden og utgang til balkong eller markterrasse. Strøkent bad med dusj og toalett. Kjøkken med ovn, stekeplater, kjøleskap, kaffetrakter og oppvaskmaskin.TV i stuen, og egen uteplass. Kjæledyr tillatt.

Leilighet Strandblikk Deluxe 4 senger

Leilighetene går over to etasjer. I første etasje er et lyst og trivelig oppholdsrom med åpent kjøkken og utgang til balkong eller terrasse, samt et strøkent baderom med dusj og toalett. Vindeltrapp til annen etasje, der det er to soverom etter hverandre, men NB! Aksess til soverom 2 går gjennom soverom 1. Kjøkkenet har ovn, stekeplater, kjøleskap, kaffetrakter og oppvaskmaskin.TV i stuen, og egen balkong eller uteplass. Kjæledyr tillatt.

Mehrere Bilder eines frisch renovierten Motelzimmers in Sjøsanden

Rom - 2 senger

Motellet har moderne og hyggelige rom for 2 personer. Rommene inneholder minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, to stekeplater og dekketøy. TV. Alle rommene har eget baderom med dusj og toalett. Kjæledyr (f.eks hund) er IKKE tillatt i motellet.