Hyttetak og camping mellom trærne på Sjøsanden med stranden og havet rett bortenfor

Hytter, leiligheter og rom

Sjøsanden er et pulserende og levende ferieparadis i sommermånedene og en rolig, idyllisk oase resten av året. Her finnes hytter, leiligheter og motellrom for døgn- og ukesleie. (og for lengre perioder utenom sommersesongen). Fra disse boligene er det bare å gå ut døra til landets flotteste friluftsområde og strender! 

• Hytter og leiligheter leies ut på ukesbasis lørdag-lørdag
• Alle boenheter inneholder Dyner og puter, men sett med sengetøy og håndkle må leies for kr 150 pr sett.
• Priser inkluderer obligatorisk utvask med ekstra desinfiseringsmidler.
• Innsjekk kan fra kl. 15.00. Utsjekk skal skje før kl 11.00

Søk ledige

Hytte på Sjøsanden

Hytter - 6 sengeplasser

Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: To senger
Hems: 2 sengeplasser

Hyttene har eget kjøkken med utstyr og baderom med dusj og wc, og hyggelig, lys stue med store vinduer og utgang til veranda med utemøbler. Utstyr: Vaskemaskin, oppvaskmaskin, dusj/toalett, tv og fullt kjøkkenutstyr og service. Dyner og puter finnes på rommene. Sett med sengetøy og håndkle må leies for kr 150 pr sett.
Minimum leieperiode for hytter er 7 netter fra lørdag til lørdag. (Søker du på kortere opphold, vil ikke hytte vises som alternativ)  Ønsker du et kortere opphold er du velkommen til å leie en av våre leiligheter eller et av våre motellrom. 

Leilighetsbygg i grønne omgivelser i Sjøsanden Feriepark

Leiligheter

Leilighetene i 1. etasje har uteplass, leilighetene i 2. og 3. etasje har balkong. Alle leilighetene er utstyrt med minikjøkken, kjøkkenutstyr, tv og har baderom med dusj/toalett.
Leilighetsbyggene ligger 50 meter fra stranda og har parkering i veien rett utenfor. Furulunden er også rett utenfor døra.

Leiligheter 1 rom - 2 (+2) senger

Ett rom og sovealkove med sengeplass til 2, pluss en sovesofa . 

Leilighet - 4 senger

Sengeplassene er i to åpne soverom uten dør.

 

Flere bilder fra nyoppusset motellrom på Sjøsanden

Motellrom - 2 senger

Motellet har moderne og hyggelige rom for 2 personer. Rommene inneholder minikjøkken, dekketøy og tv. Alle rommene har eget baderom med dusj og toalett.