Skarslia Ski og Akesenter

Skarslia Ski- og Akesenter ligger mindre enn 20 minutters kjøring unna. Her finner du to av Norges lengste akebakker på 1,3 km og 1,6 km med kjelketrekk for oppfarten! Du kan kjøre akebrett eller leie spesiallagde enkle og doble kjelker. Sug i magen og moro for både store og små!

Skarslia ligger i Bergsjøområdet i Ål kommune, 950 moh. Her kan du velge mellom 12 leiligheter og 2 hytter med selvhushold. Skarslia Apartment har også en kafeteria samt aktiviteter som biljard, bordtennis, utendørs minigolf, osv.

Stedet og området er ypperlig for naturopplevelser året rundt. Om vinteren kan kan man boltre seg i ski- og akebakkene som ligger rett bak boenhetene, gå milevis med langrenn i maskinpreparerte løyper, pilke, kite og mye mer. I skianlegget finner dere 2 nye grillhytter med plass til 50 personer. Her kan man sitte rundt åpen ild og få servert mat og drikke på bestilling.

Tar man turen på sommer eller høst, er stedet et godt utgangspunkt for sykkelturer og vandreturer i Bergsjøområdet. På samme sted finner du Skarslia Ridesenter som tilbyr korte og lange rideturer på islandshester i fantastiske omgivelser.

Les mer