Topcamp Rustberg med skog og fjell bak og Gudbrandsdalslågen foran

SØKES: Destinasjonssjef Topcamp Rustberg

Vi i Topcamp fokuserer alltid på våre gjester og deres opplevelser. Gledesspredende, aktiv, profesjonell og ekte er verdier som skal gjenspeiles i alle deler av konsernets virksomhet. Hos oss jobber alle for å skape glade opplevelser og uforglemmelige minner. Ikke bare for gjestene, men også for alle oss som jobber i selskapet. Personalet i førstelinjen er de som skaper første, andre og tredjeinntrykket for våre gjester – det er dem gjestene møter og husker. Nå søker vi deg som både kan være optimalt vertskap og lede, inspirere og administrere Topcamp Rustberg.

Topcamp Rustberg

Drøye 20 minutter sydover på E6 fra Lillehammer, ved foten av Hafjell, ligger Topcamp Rustberg (tidligere Rustberg Camping), en idyllisk og rolig familiecamping med 34 hytter og leiligheter, samt flere enn 100 plasser for campingvogn/bobil, hvorav ca 60 er belagt med sesonggjester hele året. Campingplassen har utsikt over Gudbrandsdalslågen, stor lekeplass, flere trampoliner, gravemaskin, dyr, basketball, bordtennis, utendørs oppvarmet svømmebasseng med sklie (sommeråpent). Sommeråpen cafe og en dagligvarebutikk med ferske rundstykker hver morgen i høysesong. Vi er omgitt av nydelig turterreng for vandring, sykkel og ski og i nærheten finnes Hunderfossen familiepark, Lilleputthammer Familiepark, Norsk Vegmuseum og Barnas Gård, samt Hafjell Alpinsenter og Hafjell Bikepark. Topcamp tar over driften og campingplassen skal videreutvikles, kvalitetsopplevelsen skal løftes, med lønnsomhet.

Campingvogner på Topcamp Rustberg med gudbrandsdalslågen bak
topcampcollage med glad gutt og flagg

Om Topcamp

Topcamp skal ta camping til et nytt nivå! Topcamp er Norges største campingkjede med 9 destinasjoner. Kjeden er i en ekspansiv fase med fokus på vekst.  I 2021 har Topcamp vokst med 3 nye destinasjoner og vi forventer ytterligere vekst i 2022. Topcamp har mange svært solide eiere og økonomisk ryggrad. Norsk camping er en bransje med enormt potensial, der Topcamp-kjeden spiller en stor og viktig rolle. Topcamp kombinerer tradisjonelle grunnverdier som godt vertskap, fasiliteter av høy kvalitet, rikt tilbud av aktiviteter og opplevelser med moderne forretningsdrift og teknologiske drifts- og styringsverktøy. I dag er vi et godt team på 30 fastansatte, og i sommersesongen arbeider nærmere 300 personer hos oss.

Beskrivelse destinasjonssjef

Vi i Topcamp fokuserer alltid på våre gjester og deres opplevelser. Gledesspredende, aktiv, profesjonell og ekte er verdier som skal gjenspeiles i alle deler av konsernets virksomhet. Hos oss jobber alle for å skape glade opplevelser og uforglemmelige minner. Ikke bare for gjestene, men også for alle oss som jobber i selskapet. Personalet i førstelinjen er de som skaper første, andre og tredjeinntrykket for våre gjester – det er dem gjestene møter og husker. Nå søker vi deg som både kan være optimalt vertskap og lede, inspirere og administrere Topcamp Rustberg.

Arbeidsoppgaver

Som destinasjonssjef har du ansvar for hele driften inkludert salg og resultat på Topcamp Rustberg. Du har ansvar for alt personale på destinasjonen, hvilket omfatter rekruttering, arbeidsmiljø og ledelse. I arbeidsoppgavene inngår arbeidsledelse og skjemalegging samt oppfølging av rutiner for serveringssted, resepsjon, butikk, drift/vaktmesteri og renhold. Rollen omfatter også løpende administrasjon, budsjettarbeid, B2B-salg samt ansvar for års-, måneds- og ukeplaner.

I tråd med Topcamps policy er vi alle villig til å ta i et tak der det behøves. Det er derfor viktig at du som destinasjonssjef deltar aktivt i det daglige arbeidet og trives i et åpent og fartsfylt arbeidsmiljø. 

Kvalifikasjoner

For å passe inn i rollen som destinasjonssjef kreves høy drive, løsningsorientert arbeidstilnærming, og at du trives i et arbeidsmiljø der tempoet varierer med sesong. Du vil være en del av kjede, der du som leder har en viktig rolle for å skape fellesskap og team med andre kollegaer. 
Vi ser for oss en idérik gjennomfører som aldri er redd for å brette opp armene når det behøves og som liker å arbeide med et coachende lederskap. For oss er det viktig at du til enhver tid vil levere den beste gjesteopplevelsen og streve etter å nå KPI’er for gjestetilfredshet, budsjett og servicenivå.

For å passe inn i denne rollen må du ha hatt personalansvar tidligere og vi ser gjerne at du har utdannelse/erfaring innen reiseliv, handel eller service. Du må kunne kommunisere godt både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk, samt ha god allmen IT-kunnskap, der du er vant med å anvende ulike systemer for å håndtere oppgaver. Det vil regnes som en fordel  om du har erfaring fra resepsjonsarbeid, B2B-salg eller at du har jobbet i en annen kjedestyrt virksomhet. Det vil også være svært positivt om du har hatt rekrutterings- og budsjettansvar, samt om du har vært arbeidsleder for periodeansatte sesongarbeidere.

rustberg_lekeplass_laagen_bak

Vi tilbyr

I Topcamp rekrutterer vi ressurspersoner som er opptatt av å gi det lille ekstra. Vi tilbyr et omvekslende arbeid der vi setter stor pris på deg som person. Selskapet er i en ekspansiv fase, der rett person har gode muligheter for utvikling både personlig og i din rolle i selskapet. Vi jobber aktivt med å spisse vårt kjedekonsept – og du vil få mulighet til å bidra og påvirke. En av våre viktigste verdier er gledesspredende. Det gjelder overfor våre gjester, såvel som innad i virksomheten. Vi synes det er viktig å ha det gøy sammen!  

Betingelser og søknad

Stillingen er heltids og omfattes av kollektive avtaler. Konkurransedyktig lønn og betingelser etter avtale. Intervjuer og seleksjon vil skje fortløpende, så ansettelse kan skje før søknadsfristen går ut. Med andre ord: Ikke vent - send gjerne inn kortfattet søknad og cv til jobb@topcamp.no allerede i går!