Topcamp Havblikk campingplass på nesna, Helgeland i solnedgang

SØKES: Destinasjonssjef / Vertskap til Topcamp Havblikk

Vi i Topcamp fokuserer alltid på våre gjester og deres opplevelser. Gledesspredende, aktiv, profesjonell og ekte er verdier som skal gjenspeiles i alle deler av konsernets virksomhet. Hos oss jobber alle for å skape glade opplevelser og uforglemmelige minner. Ikke bare for gjestene, men også for alle oss som jobber i selskapet. Personalet i førstelinjen er de som skaper første, andre og tredjeinntrykket for våre gjester – det er dem gjestene møter og husker. Nå søker vi deg som både kan være optimalt vertskap og lede, inspirere og administrere Topcamp Havblikk.

Topcamp Havblikk

Havblikk er en høystandard campingplass beliggende sentralt på Nesna, noen hundre meter fra fergekaia, på den populære kystveien på Helgeland. Campingplassen har ca 200 oppstillingsplasser for campingvogn og bobil, hvorav ca 100 i dag er utleid på heltid, i tillegg til 140 innendørs sengeplasser fordelt på 34 boenheter i et utvalg som spenner fra store, hytter med høy standard via leiligheter og rom med bad, enkle sommerhytter uten vann til innredede glampingtelt med strøm. Campingplassen ligger i vannkanten, med spektakulær utsikt utover havet, men har også et flott utendørs badeland med Nord-Norges største vannsklie, for de som ønsker bedre temperert vann. Driften av Havblikk omfatter Aurora Restaurant, Nesnas storstue, som både er anerkjent som en av Helgelands beste restauranter og en flott arena for kulturarrangement med gode artister. Restauranten har faste åpningstider kun i sommersesongen, men resten av året finnes et betydelig markedpotensial for konferanser. Nesna er en ypperlig base for fiske, havrafting, skjærgårdscruise, dykking, padling havørn-safari, øyhopping, sykkel- og toppturer.

Bobiler mot havet på Topcamp Havblikk
topcampcollage med glad gutt og flagg

Om Topcamp

Topcamp skal ta camping til et nytt nivå! Topcamp er Norges største campingkjede med 9 destinasjoner. Kjeden er i en ekspansiv fase med fokus på vekst.  I 2021 har Topcamp vokst med 3 nye destinasjoner og vi forventer ytterligere vekst i 2022. Topcamp har mange svært solide eiere og økonomisk ryggrad. Norsk camping er en bransje med enormt potensial, der Topcamp-kjeden spiller en stor og viktig rolle. Topcamp kombinerer tradisjonelle grunnverdier som godt vertskap, fasiliteter av høy kvalitet, rikt tilbud av aktiviteter og opplevelser med moderne forretningsdrift og teknologiske drifts- og styringsverktøy. I dag er vi et godt team på 30 fastansatte, og i sommersesongen arbeider nærmere 300 personer hos oss.

mat og stemning fra Restaurant Aurora på topcamp Havblikk

Beskrivelse destinasjonssjef

Vi i Topcamp fokuserer alltid på våre gjester og deres opplevelser. Gledesspredende, aktiv, profesjonell og ekte er verdier som skal gjenspeiles i alle deler av konsernets virksomhet. Hos oss jobber alle for å skape glade opplevelser og uforglemmelige minner. Ikke bare for gjestene, men også for alle oss som jobber i selskapet. Personalet i førstelinjen er de som skaper første, andre og tredjeinntrykket for våre gjester – det er dem gjestene møter og husker. Nå søker vi deg som både kan være optimalt vertskap og lede, inspirere og administrere mannskapet, samtidig som du deltar i operativ drift. Destinasjonssjef innebærer administrasjon, men det er langt fra kun en kontorstilling.

Arbeidsoppgaver

Som destinasjonssjef har du ansvar for hele driften inkludert salg og resultat på Topcamp Havblikk. Du har ansvar for alt personale på destinasjonen, hvilket omfatter rekruttering, arbeidsmiljø og ledelse. I arbeidsoppgavene inngår arbeidsledelse og skjemalegging samt oppfølging av rutiner for restaurant, resepsjon, butikk, drift/vaktmesteri og renhold. Rollen omfatter også løpende administrasjon, budsjettarbeid, B2B-salg samt ansvar for års-, måneds- og ukeplaner. I tråd med Topcamps policy er vi alle villig til å ta i et tak der det behøves eller vi ser at noe kan bli bedre. Det er derfor viktig at du som destinasjonssjef deltar aktivt i det daglige arbeidet og trives i et åpent og fartsfylt arbeidsmiljø. 

Kvalifikasjoner

For å passe inn i rollen som destinasjonssjef kreves høy drive, løsningsorientert arbeidstilnærming, og at du trives i et arbeidsmiljø der tempoet varierer med sesong. Du vil være en del av kjede, der du som leder har en viktig rolle for å skape fellesskap og team med andre kollegaer. 
Vi ser for oss en idérik gjennomfører som aldri er redd for å brette opp armene når det behøves og som liker å arbeide med et coachende lederskap. For oss er det viktig at du til enhver tid vil levere den beste gjesteopplevelsen og streve etter å nå KPI’er for gjestetilfredshet, budsjett og servicenivå.

For å passe inn i denne rollen må du ha hatt personalansvar tidligere og vi ser gjerne at du har utdannelse/erfaring innen reiseliv, handel eller service. Du må kunne kommunisere godt både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk, samt ha god allmen IT-kunnskap, der du er vant med å anvende ulike systemer for å håndtere oppgaver. Det vil regnes som en fordel  om du har erfaring fra resepsjonsarbeid, B2B-salg eller at du har jobbet i en annen kjedestyrt virksomhet. Det vil også være svært positivt om du har hatt rekrutterings- og budsjettansvar, samt om du har vært arbeidsleder for periodeansatte sesongarbeidere.

Sjøboder mot havet på Topcamp Havblikk

Vi tilbyr

I Topcamp rekrutterer vi ressurspersoner som er opptatt av å gi det lille ekstra. Vi tilbyr et omvekslende arbeid der vi setter stor pris på deg som person. Selskapet er i en ekspansiv fase, der rett person har gode muligheter for utvikling både personlig og i din rolle i selskapet. Vi jobber aktivt med å spisse vårt kjedekonsept – og du vil få mulighet til å bidra og påvirke. En av våre viktigste verdier er gledesspredende. Det gjelder overfor våre gjester, såvel som innad i virksomheten. Vi synes det er viktig å ha det gøy sammen!  

Betingelser og søknad

Stillingen er heltids og omfattes av kollektive avtaler. Konkurransedyktig lønn og betingelser etter avtale. Intervjuer og seleksjon vil skje fortløpende, så ansettelse kan skje før søknadsfristen går ut. Med andre ord: Ikke vent - send gjerne inn kortfattet søknad og cv til jobb@topcamp.no allerede i går!