Hoppende barn i aktivitet

Sommer-aktivitetsprogram!

Gøyalt og trållete aktivitetsprogram på flere Topcamp-plasser sommeren 2021

Voksne, men lekne aktivitetsledere (se nederst) arrangerer forskjellige aktiviteter i og rundt campingplasseneTopcamp Hallingdal, Topcamp Mjøsa, Topcamp Sjøsanden og Topcamp Onsakervika 6 dager i uka (søndag er hviledag) i perioden 5. juli - 7. august. Her er alle gjestende barn og familier velkommen til å være med! Hvis ikke annet er oppgitt, er aktivitetene gratis, men noen kan kreve påmelding på forhånd. Aktivitetsprogrammet er ikke bare morsomt i seg selv - det er selvfølgelig også en strålende arena for å bli kjent med andre. Aktiviteter og tidspunkt er like fra uke til uke på den enkelte plass - men kan variere litt mellom de forskjellige plassene. Tråll forestilling finnes for eksempel kun på Sjøsanden og i Hallingdal. Her følger et eksempel på ukesprogram. 

 

MANDAG

13-14.00 Jakten på Trållskatten
Bli med på en spennende skattejakt! Løs gåter og oppgaver sammen med aktivitetslederne for å finne skatten. (Passer for 3-6 åringer) Oppmøte ved TRÅLLstua

14-16.00 TRÅLLverksted
Vi lager barkebåter, kongledyr og trållsteiner! Vi samler forskjellige naturmaterialer og lager morsomme ting med maling, lim og andre materialer. Barkebåtene kan vi sende nedover elva. Hvilken båt kommer lengst? (Passer for alle) Oppmøte ved TRÅLLstua

19:00-20.30 Familiequiz
med premie til vinnerlaget! I restauranten Bergtatt. Passer for alle!

TIRSDAG

12.30-14.00 TRÅLLaktiviteter for hele familien
Hinderløype, konkurranser og lek med ball. Noen dager arrangeres det olabilløp. Aktivitetene kan variere fra uke til uke. (Passer for alle) Oppmøte ved TRÅLLstua

14.30-15.30 TRÅLL-SPLASH
Vannlek og såpeboble-verksted.
Vi prøver å lage kjempestore såpebobler! Ta gjerne med egen vannpistol. (Passer for alle) Oppmøte på gressplenen utenfor resepsjonen (Ved regnvær: TRÅLL-rock i restauranten. Syng og dans med oss!)

18:30-20.00 Livemusikk i Bergtatt Bistro
Stemningsfull konsert i restauranten mens du nyter en bedre middag, is eller noe kaldt i glasset.
Tine Grove og Anne Marthe Giljebrekke synger låter som passer for hele familien.

ONSDAG

11.30 -13:30: TRÅLL - skjorte
Mal din egen TRÅLL t-skjorte.
50 kr pr t-skjorte, betales på vipps. (Passer for alle) Oppmøte ved TRÅLLstua

14:14.30: TRÅLL- ROCK
Syng og dans med oss! (Passer for alle) Oppmøte inne eller utenfor restauranten Bergtatt.

18.00  TRÅLL 2 – Trusselen fra dypet. (NB! Kun i Hallingdal) 
Herlig familieforestilling fra 3-103 år. Livet for Trållene er godt i vakre Hallingdal. Ålivia koser seg og rensker mose sammen med Lupus mens Storetrållet gjør sitt beste for å slippe unna hulearbeidet så han kan gjøre det han liker best, nemlig å male. Men fra dypet av skogen dukker det opp en mystisk, utspekulert skapning med skumle hensikter! Trusselen er så stor at Hallingtrållene blir nødt til å be om hjelp fra en de håpet de aldri måtte spørre... NB! Ikke gratis...

Barn maler i Trållverkstedet

TORSDAG

12:00 -16.00 TRÅLLTUR for hele familien 
(Gåtur på ca 45 min en vei.)
12.00 Oppmøte ved trappa/amfiet utenfor restauranten. Vi går samlet et lite stykke før det holdes en kort introduksjon om Trållene.
12:30 Trållsti med rebus. Hvert familielag blir sendt ut puljevis for å finne og løse rebusoppgaver på vei til toppen.
14:00 Lunsj (ta med nistepakke og egen drikke). Resultater og premieutdeling.
15.00 Retur til Ferieparken.

20.00 - 22.00 Ungdomskveld med bålkos og musikk
Vi griller marshmallows og hører på musikk, spiller volleyball og kubb. (10+)
Oppmøte på beachvolleyballbanen ved klatreparken.

FREDAG

12.30-14.00 TRÅLLaktiviteter for hele familien
Hinderløype, konkurranser og lek med ball. Noen dager arrangeres det olabilløp. Aktivitetene kan variere fra uke til uke. (Passer for alle) Oppmøte ved TRÅLLstua.

14.30-15.30: TRÅLL-SPLASH - Vannlek og såpebobleverksted
Vi prøver å lage kjempestore såpebobler! Ta gjerne med egen vannpistol. (passer for alle) Oppmøte på gressplenen utenfor resepsjonen (Ved regnvær: TRÅLL-rock i restauranten. Syng og dans med oss!)

19.00 - 20.30 Musikkbingo for hele familien
I Bergtatt Bistro (30 kr pr bingobrett.)

20.30 - 21.30 Live musikk i Bergtatt Bistro
Stemningsfull konsert i restauranten mens du nyter en bedre middag, is eller noe kaldt i glasset. Tine Grove og Anne Marthe Giljebrekke synger låter som passer for hele familien.

LØRDAG

11.30 - 13:30  TRÅLL-skjorte
Mal din egen t-skjorte, 50 kr pr t-skjorte, betales på vipps. (Passer for alle) Oppmøte ved TRÅLLstua.

14 - 14.30: TRÅLL-ROCK
Syng og dans med oss! (Passer for alle) Oppmøte inne eller utenfor restauranten.

18.00  TRÅLL 2 – Trusselen fra dypet (NB! Denne forestillingen spilles kun i Hallingdal)
Herlig familieforestilling fra 3-103 år. Livet for Trållene er godt i vakre Hallingdal. Ålivia koser seg og rensker mose sammen med Lupus mens Storetrållet gjør sitt beste for å slippe unna hulearbeidet så han kan gjøre det han liker best, nemlig å male. Men fra dypet av skogen dukker det opp en mystisk, utspekulert skapning med skumle hensikter! Trusselen er så stor at Hallingtrållene blir nødt til å be om hjelp fra en de håpet de aldri måtte spørre... (NB! Ikke gratis...)

Trållrock med barn i aktivitetsprogram
Barn og far i afarta i aktivitetsprogram
Mange barn på tur i aktivitetsprogram

Aktivitet og smittevern

Vårt aktitetsprogram er tilpasset for at små og store kan delta på moroa trygt og fint! Vi tar covid-smittehensyn og holder anbefalt avstand ved alle aktiviteter. Materialer blir delt ut individuelt og alle gjenstander som brukes i aktiviteter blir spritet mellom hver bruker. Alle aktiviteter vil foregå ute eller inne i lokaler hvor det er mulighet for minst 1 meters avstand mellom hver person.
Det eneste syke her er at det skal bli SYKT MORO!

Aktivitetsledere med full kontråll i Hallingdal!

Aktivitetsleder Tine Grove

Tine Grove

er 27 år, fra Bergen, og bor i Oslo. Hun elsker fart og spenning og er i sitt ess i en aktiv arbeidshverdag! Hun er utdannet musikalartist og har etter endt utdanning blant annet jobbet mye med barneteater, musikaler og som aktivitetsleder. Nå ser hun frem til en sommer i flotte Hallingdal, og gleder seg til å jobbe her!

Aktivitetsleder Anne Marthe Giljebrekke

Anne Marthe Giljebrekke

er 26 år gammel og kommer fra Halden. Selv om hun ikke er oppvokst der, ligger Hallingdal nært til Anne Mathes hjerte, siden nærmeste familie har bosatt seg akkurat der. Hun elsker en jobbhverdag med lek, dans og moro. Hun er også utdannet musikalartist og har etter endt utdanning drevet med musikal, barneteater og show. Nå gleder hun seg til å lage gøy i Hallingdal!

Aktivitetsledere som tråller ved Mjøsa

Aktivitetsleder Emma

Emma

er 22 år. Hun kommer fra Hamar, men bor nå i Oslo hvor hun studerer for å bli faglærer i kunst og håndverk. Hun har gått musikklinja på Stange, og spilt diverse konserter på Hedmarken. På fritiden elsker hun å være kreativ gjennom musikk, håndarbeid og maling.

Aktivitetsleder Carl Anders

Carl Anders 

er en 22 år gammel student og musiker fra Ringsaker. Han gikk musikklinja på Stange, og har siden spilt i storband og rockeband med en forkjærlighet for gitarbasert folk, country og rock, men han er også en kløpper på barnesanger.

Aktivitetsledere på Sjøsanden

AKtivitetsleder Mads Olsen

Mads Aleksander Olsen

er en 18 år gammel pianist fra Lindesnes. Han er ferdig med tre år på musikklinja ved Vågsbygd VGS, og til høsten har han fått studieplass på musikkonservatoriet ved Universitetet i Agder. Mads har spilt på mange konserter og arrangementer med forskjellige folk i alle slags sjangre. Han er for øyeblikket pianist i Sørnorsk ungdomsstorband og i jazzbandet William Nilsen kvintett

AKtivitetsleder Aurora Mathiesen

Aurora Mathiesen

Er 18 år  bakgrunn i musikkopplæring fra Vågsbygd vgs, der hun har vært delaktig i flere oppsetninger. I tillegg har hun deltatt i flere musikaler på Kilden, Kulturskolen og blant annet vært med i fylkesfinalen i UKM. Hun er en levende entertainer med mye energi og entusiasme.

Aktivitetsledere på Topcamp Onsakervika

Aktivitetsleder Sigrid på Topcamp Onsakervika

SIgrid

SIgrid er veldig glad i kunst og å være kreativ og hun liker være i aktivitet på gøye og morsomme måter. Ellers er hun glad i å spille tennis og piano i fritiden.

Aktivitetsleder Synne på Onsakervika

Synne

Synne er en kreativ lærerstudent fra Hønefoss. Hun blir også noe å se i kiosken på Onsakervika i sommer