resepsjonist peker ut noe for smilende famile

Sommerens beste sesongjobber?

Vi søker glade medarbeidere til våre campingplasser i Oslo sommeren 2022! På Topcamp Ekeberg trenger vi forsterkninger til resepsjon, butikk og spisested, mens Topcamp Bogstad trenger resepsjonister.

Vi søker etter pålitelige, serviceinnstilte, utadvendte og arbeidsomme overskuddsmennesker som ønsker å gi det lille ekstra og synes det er gøy å bidra til å gi folk gode opplevelser.

Arbeidsoppgavene

vil være resepsjonsarbeid med inn- og utsjekking, plassering og oppfølging i bookingsystem, service og hjelp til våre gjester. Personal i bistroen på Ekeberg håndterer enkel matlaging av retter i vår gode konseptmeny, serveringa av mat og drikke, samt håndtering av rydding, oppvask og vask. Kokkeutdannelse behøves ikke og opplæring vil gis, men er du allerede god til å lage mat, er det selvfølgelig en fordel!

 

Kvalifikasjoner

Topcamp skal bidra til gjestenes glade opplevelser hver dag. For å passe inn hos oss, må du være en person som drives av å gi god service. Du har lett for å smile og får energi av å møte mennesker. Oppgavene på en stor campingplass er svært varierte, så du må være fleksibel, løsningsorientert og innstilt på å hoppe inn og brette opp ermene der det behøves. Du kan komme til å bidra i mange forskjellige arbeidsoppgaver - alt ettersom hva som er viktigst for at våre gjester får gode opplevelser.

Vi ser gjerne at du har arbeidet innen turisme, handel eller service, men det er ikke et krav. Erfaring fra resepsjon, servering eller annen kjedestyrt virksomhet vil regnes som et fortrinn. Arbeidet krever at du har gode, allmenne IT-ferdigheter og at du kommuniserer godt muntlig på norsk og engelsk. Kan du tysk også, er det enda bedre!   

Opplæring vil bli gitt

Vi ønsker å skape en trygg arbeidsplass der alle er klar over arbeidsoppgavene sine, har god kunnskap og forutsetninger for å hjelpe gjestene som er på besøk i parken. Derfor vil det arrangeres en obligatorisk kick off og opplæringsdag hvor alle som skal jobbe hos oss må delta. Vi kommer nærmere tilbake med konkret dato for denne.

Vår høysesong er kort. Medarbeidere som kan og er innstilt på å jobbe hele sommeren, i hvert fall hele juli, vil bli foretrukket.