Bord med risotto, pasta og to glass vin foran sjøen. Foto

Spisesteder nær Topcamp Bogstad

Topcamp Bogstad ligger bare en kort kjøretur unna Oslo sentrum, med alle muligheten hovedstaden har å by på. I tillegg ligger hyggelige Røa torg en liten sykkeltur unna og Lysaker brygge med sine hyggelige restauranter.

Som naboer har vi Kiwi dagligvarebutikk og bensinstasjon med pølser, toast og mer til! Like bort i gata ligger også Oslo Golfklubb, med restauranten Spiseriet.

Bord med risotto, pasta og to glass vin foran sjøen. Foto

Røa Torg

Åpent Bakeri og Lofthus Samvirkelag har en hyggelig uteservering og et flott lokale midt på torget. Det tar deg kun 10 minutter på sykkel eller 25 minutter til fots fra Topcamp Bogstad. Så kan du få en skikkelig god kaffe, deilig og ferskt bakverk og en av de beste pizzaene du har smakt! 

Lysaker 

Lysaker kommer du til etter et kvarter på bussen. Det er et hyggelig lite sted, spesielt på bryggen. Her finner du for eksempel den italienske restauranten Pier 31, hvor du får utsikt over Oslofjorden. Uteserveringen har sol på dagtid, men er like hyggelig å nyte utover kvelden, bare spør om å få låne et pledd.

Parkeringsplass med biler foran Topcamp Bogstad og Kiwi. Foto

Kiwi Dagligvare

På campingplassen ligger en Kiwi dagligvarebutikk. Her finner du alt du vanligvis vil finne på en dagligvare. Kiwi følger egne åpningstider, og er søndagsåpen.

Restaurant i Oslo. Foto

Her kan du spise og drikke i Oslo

Hovedstaden bugner av kaffebarer, kaféer og restauranter. Det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Du finner flere familievennlige og hyggelige restauranter langs Aker Brygge, og de fortsetter utover Tjuvholmen. Her er det også flotte uteserveringer! Det er kommet flere gode restauranter og kaféer i Bispevika og Barcode, og på Grønland har du mange spennende muligheter. Her finner du nemlig mat fra de fleste verdenshjørner. Rundt Youngstorget finner du mange av de mest populære barene, men også mange gode restauranter. Både barene og restaurantene fortsetter oppover Grünerløkka. Uansett hvor du befinner deg i Oslo kan du finne skikkelig god mat.

Her kan du finne noen favoritter