Mann tar imot pizza over disken på Pizzabakeren. Foto

Spise hos Topcamp Mosjøen

På flere av våre Topcamp'er har vi egen matservering. Her på Topcamp Mosjøen har vi Pizzabakeren! Nyt måltidet i restauranten, eller ta-med-hjem til hytta eller campingplassen. Vil du utforske mer av hva Mosjøen har å by på av spisesteder, får du også tips om det her.

Pizza med ost som renner fra et stykke. Foto

Pizzabakeren Mosjøen

Hente en rykende fersk, varm deilig takeaway pizza - i gangavstand fra hytta eller campingplassen? Kanskje ta med noe kald drikke... kan livet bli bedre? Pizzabakeren, som er vel anerkjent over hele landet for kvalitetspizza med nybakte bunner og herlilige smaker, holder til i hovedbygget på Mosjøen Camping. For informasjon og bestilling se pizzabakeren.no

Butikk med ferske bakevarer-disk. Foto

Butikk

I resepsjonen finner du vår dagligvarebutikk. Her finner du alt fra pålegg, brød og enkle matvarer, til hygieneprodukter, leker, godteri og is. Kiosken følger resepsjonens åpningstider.

I sesong vil du også kunne kjøpe ferske bakevarer hver morgen. Og da er det selvsagt også alltid kaffe å få!

Sjøgata i Mosjøen. Foto

Spisesteder i Mosjøen

Visste du at Mosjøen er en skikkelig kafé-by? Her samles lokalfolket til lunsj trutt og ofte på de mange hyggelige kaféene. De fleste spisestedene i Mosjøen har åpent ved lunsjtider og middagstider, men flere av dem stenger gjerne noen timen i mellom. Her er noen av spisestedene du kan sjekke ut i Mosjøen sentrum:

Blomsterbua Mat og Vin 

Blomsterbua serverer ulike typer quiche, burger og veganburger, ulike typer sandwicher, supper, pai og salater. De har også et stort vinkart, mange gode ølbrygg, flere deilige cocktails og hyggelig betjening.

Kulturverkstedet 

Kulturverkstedet er et hyggelig sted for lunch! Her får du alt fra påsmurte rundstykker, omelett og burger, til vafler, kaker og boller. Her skjer det ofte kulturelle begivenheter, kanskje er du heldig å får med deg en konsert?

Gilles Café 

Gilles har småretter og snacks, som bruschetta, vårruller, nachos og omelett, men også større hovedretter som diverse kjøtt- og fiskeretter, fiskesuppe, salater og pizza.

Tippen Gastro 

Velkommen til byens biff-restaurant! Her får du typisk mat fra grillen - biff, spareribs, laks, lammeskank, kylling og burger. De har også pasta, vegetariske alternativer og barnemeny. 

Restaurant Ellen

Hos Restaurant Ellen får du forretter som bruschetta, røkelaksrullade og tørrfisksuppe, etterfulgt av hovedretter som klippfisk, andebryst, indrefilet og røye. De har også vegetariske alternativer, og du får gjerne anbefalt passende vin eller øl til maten. 

Hjørnet bar og uteservering

Er du ute etter den beste uteserveringen i Mosjøen har du kommet til rett sted! Her får du sitte med utsikt rett mot Øyfjellet og Vefsnfjorden. På kalde dager har de både pledd og varmelamper. De serverer enkel mat som burger, sandwicher, blåskjell og salater. 

 

...Og det finnes mange flere steder å velge i! Ta turen til Mosjøen og spesielt Sjøgata. Så skal du se at du ikke vil gå sulten særlig lenge!