Kjærestepar spiser middag med stranden i bakgrunnen. Foto

Spise hos Topcamp Sjøsanden

På flere av våre Topcamp'er har vi egen matservering. Vi serverer alt fra enkle snacksretter, til smakfulle middager og søte desserter. Hos oss er det noe for alle - også de små. Selvsagt med et godt utvalg av varme, kalde og leskende drikker. Nyt måltidet i vår hyggelig restaurant Stjerna, eller ta-med-hjem til hytta eller campingplassen.

Stjerna åpner igjen til sommersesongen 2023 - velkommen tilbake!

Kjærestepar spiser middag med stranden i bakgrunnen. Foto

Stjerna Restaurant

Hos Stjerna kan du få småretter, fiskesuppe, hovedretter, pizza, barnemeny og desserter. Selvfølgelig også varme, kalde og leskende drikker. Ta-med-hjem om du ønsker å nyte maten i vogna, bobilen eller hytta! Velkommen!

Se meny her

Par i dagligvarebutikken på Topcamp Sjøsanden. Foto

Gladligvarer

Ved resepsjonen finner du vår dagligvarebutikk. Her finner du alt fra pålegg, brød og enkle matvarer, til hygieneprodukter, leker, godteri og is. Gladligvarebutikken følger resepsjonens åpningstider.

I sommersesongen vil du også kunne kjøpe ferske bakevarer og kaffe hver morgen.

Bord med bruschetta og salat med drikke. Foto

Spisesteder i Mandal

Om du ønsker å finne alternativer i området har Mandal sentrum flere gode restauranter. Det er kanskje en liten by, men det står ikke på antall spisesteder å velge mellom. Du finner takterrasser med deilige salat, byens beste ovnsbakte pizza, tapas, familierestauranter med pizza og annet godt, og masse mer. Her finner noe du for enhver smak, det er bare å glede seg! Se de beste spisestedene i Mandal her!