Spisesteder i Brumunddal, Mjøsparken

Spisesteder i Brumunddal

Brumunddal er kanskje ikke den største byen, men Brumunddal sentrum skorter ikke på sjarm. Om byen er liten, begrenser ikke det utvalget av spisesteder, her er det flust å velge mellom! En 10-15 minutters hyggelig sykkeltur bringer deg til til torget Brumunddal sentrum, der restauranter, kaféer og og puber ligger på rad og rekke. 

 

Fullt bord på Lavvoen spisested med god stemning og uteservering

Det enkleste og mest nærliggende valget er selvsagt Lavvoen hos oss på Topcamp Mjøsa, med uteservering på en stor, flott terrasse med utsikt over Mjøsa!  Pizza, burger,  bifftallerken, fish and chips og en hel masse annet godt - og er du ikke sulten, er du også velkommen til å bare ta noe godt å drikke.

Torget i Brumunddal

Matfatet er en av stedene som definitivt bør sjekkes ut. Det er et slags utstillingsvindu for lokal mat og råvarer. De selger helt kortreiste godsaker fra en rekke av av Mjøsgårdene. Helferske råvarene kan kjøpes i ferskvaredisken, eller du kan velge retter fra menyen og spise der. Matfatet serverer salater, croque monsieur, burger og dagens rett. I tillegg har de kaker og påsmurt. 

Nesten vegg-i-vegg med Matfatet ligger Bakeriet i Brumunddal. Her er det siklegaranti! Disken er fylt opp med fersk bakst, påsmurt, deilige salater og nybakte brød. Den lokale spesialiteten Brumunddalsbollen bør smakes! På torget finnes også Hjørnet Gastrobar, som byr på alt fra burger og sandwicher til biff, fisk og blåskjell. Bare for å nevne noe. Rett ved siden av ligger fine dining restauranten SMAK, der finner du ting som skrei, indrefilet, kamskjell, elg, røye, breiflabb og lammecarré, i tillegg til flere vegetar/vegan-alternativer på menyen

Frøken Pimpernell ligger noen meter lenger bort i gaten, med en hyggelig uteservering. Her har de påsmurt og salater på menyen, samt deilig kaffe. I gatene i sentrum finner du også Zhen Jiang, som er en kinesisk restaurant, og indiske Riyaset, samt sushi hos både Thongmon Sushi og Brumunddal Sushi & Takeaway. Nystekt pizza får du hos Brumunddal Pizza eller kan hentes hos Pizzabakeren

Har du lyst på tapas og småretter går du til City Meet& Eat. De har tapasmeny, salater, sandwicher, pizza, kaker og dessert. Om sommeren er City Mjøsparken åpen i Mjøsparken. Her får du nyte måltid på brygga med utsikt over Mjøsa og er du heldig har de tent opp i den vedfyrte pizzaovnen!  Frister det ikke å sitte ute, finnes også Mjøskanten, en flott restaurant inne i Mjøstårnet.

 

Disken i Matfatet i Brumunddal

Kortreiste deilkatesser i stort utvalg på Matfatet - som også sies å ha Innlandets beste kokk

fristende hyller i Matfatet i Brumunddal
Restauranten i Mjøstårnet - foto: VisitInnlandet_Ian Brodie

Mjøskanten er restauranten i Mjøstårnet

Søk ledige datoer og bestill på Topcamp Mjøsa