Folk som skåler og spiser på Smak i Brumunddal

De 10 beste spisestedene i Brumunddal

I Brumunddal er det flust av spisesteder å velge mellom! Låner du sykkel hos Topcamp Mjøsa vil det kun ta deg 10-15 minutter inn til torget i sentrum, og der ligger restaurantene, kaféene og pubene på rekke og rad. 

Dette er de 10 beste spisestedene i Brumunddal ifølge Tripadvisor:

1. Riyaset Indian Restaurant 

Indisk

Hos Riyaset får du fantastisk indisk mat, i en trivelig atmosfære og med god service.

2. Matfatet

Europeisk, norsk/lokalprodusert mat

Hos Matfatet har de masse lokale råvarer, nesten som et slags utstillingsvindu for kortreist mat. Blant annet selger de varer fra flere av Mjøsgårdene. Du kan kjøpe de ferske råvarene fra butikken og ferskvaredisken, eller du kan teste ut noe fra menyen. Matfatet serverer salater, croque monsieur, burger og dagens rett. I tillegg har de kaker og påsmurt.

3. City Meet & Eat 

Europeisk

City Meet and Eat har tapasmeny, salater, sandwicher, pizza, kaker og dessert. Om sommeren har de også åpent på City Mjøsparken i Mjøsparken. Her får du nyte måltidet med utsikt over Mjøsa og er du heldig har de satt fyr i pizzaovnen! 

4. Brumunddal Sushi AS

Sushi, japansk

Brumunddal Sushi lever sushi av god kvalitet til en hyggelig pris. 

5. Brumunddal Pizza

Pizza

Her får du masse pizza for pengene, og topping kan du velge selv om du vil. På menyen står også pasta, burger, grillretter, tyrkiske retter og enkle fiskeretter. Hyggelig betjening og god service. 

6. Smak

Europeisk, Skandinavisk

Smak er en "fine dining" restaurant, med sesongbasert à la carte meny. De bruker gjerne lokale råvarer, gir tradisjonelle retter en ny vri og har et godt vinkart. 

7. Bakeriet i Brumunddal 

Europeisk, norsk

Her er det siklegaranti! Disken er fylt opp med fersk bakst, påsmurt, deilige salater og nybakte brød. Du bør prøve Brumunddalsbollen, det er en favoritt.

8. Frøken Pimpernell 

Italiensk, fransk

Frøken Pimpernell har en hyggelig uteservering. Her har de påsmurt og salater på menyen, samt deilig kaffe og rabarbra-sorbet! 

9. Peppes Pizza Brumunddal 

Pizza

Pizzakjeden Peppes Pizza har også en restaurant i Brumunddal. Her får du pizza, salater, burgere, lasagne og ulike forretter. Peppes har også en god dessertmeny! 

10. Kroen på Rudshogda

Norsk

Kroen serverer gode tradisjonelle norske retter og har en hyggelig atmosfære. Her kan du få buffet eller bestille retter fra a la carte meny. Buffeten inkluderer dessert og kaffe!