Collage av julemotiv fra Mjøstraktene

Stigende julestemning i Mjøstraktene!

Det er overdådig mye julestemning og magiske førjulsopplevelser* å finne i Brumunddal og omegn for store og små til jul! Her er litt av alt det hyggelige:

* Med forbehold for at noe kan være avlyst eller har begrenset deltakelsen pga nye smittebegrensninger

 

Brumunddal torg

Juletorg i Brumunddal

Lørdager før jul
Julestemning og boder med julevarer og mat ved lokale produsenter og tilbydere, lett underholdning med musikk og dans på torget i Brumunddal. 

Kvarstad Gård

Julemarked på Kvarstad Gård

5. - 6. desember
Velkommen til julestemning og varme i vinterkulda på gården. 5-6 desember kl.12-17 har vi julemarked med julegavejakt, hjemmelaget gløgg, tradisjonell julegrøt, håndlaget sjokolade fra gården, og mange andre fantastiske produkter fra venner i området. Passer forl hele familien.

Julevandring i kveldsstemning i Prøysen

Jul i Prøysen

Opplev julestemning på sitt sterkeste i Alf Prøysens barndomshjem i den vesle bygda! Juleverksted, barneforestillinger, nostalgisk univers og fantastiske historier. Hver lørdag og søndag i desember åpnes dørene til et julepyntet Prøysenhus med aktiviteter, opplevelser og forestilling for store og små. Kafé Julie er stadig åpen.

Les mer ›

snekker andersen teaterplakat

Snekker Andersen og Julenissen 

- utendørs teater 3,4,10,11,17,18. desember i Prøysengrenda
Snekker Andersen elsker julen, og det aller viktigste er at selveste Julenissen skal komme. Men herr Andersen, utkledd som nisse for å overraske snekkerbarna, sklir på holka og krasjer med den ekte Julenissen... Dette møtet fører til en helt spesiell og magisk jul. Alf Prøysens juleklassiker er en teaterforestilling for hele familien utendørs ved Prøysenhuset.

Les mer og bestill

Ingrid Olava

Ingrid Olava førjulskonsert 

10. desember i Prøysenhuset
Med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill kommer kritikerroste Ingrid Olava til Prøysenhuset førjulskvelden 10. desember. I tillegg til sine egenskapte publikumsfavoritter er kjent for sine vakre og særegne tolkninger av andre, ikke minst Prøysen.

Les mer og bestill

Vele bygda som glømte jula - fra filmplakaten

Den Vesle bygda som glømte at det var jul
- kino midt de ekte filmkulissene!

15. desember Prøysenhuset
Snekker Andersen og Julenissen hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent, når folka i den vesle bygda holder på å glømme det viktigste av alt! . Det er en unik opplevelse å se den koselige familiefilmen basert på Alf Prøysens julefortellinger mens du selv sitter plassert midt i filmuniverset!

Les mer og bestill

utekino med julestemning

Love actually
Utendørskino

15. desember i Sønesgården
Manges absolutte favoritt julefilm gir ekstra julestemning når den sees ute i desember!

tøyser jula inn plakat for forestilling

Tøyser jula inn

18. desember i Brumunddal teatersal
Et latterlig og musikalsk juleshow med Gustav Nilsen, Jonas Rønning, Paul Håvard Østby, Jan Martin Johnsen og Torbjørn Dyrud.

Les mer og bestill

Anniken Lindbak Band

Swingin' Christmas | Anniken Lindbak med band

19. desember i Prøysenhuset
Anniken Lindbak jazzkvartett tar publikum med til midten av det forrige århundre, med kjente, kjære julesanger på norsk og engelsk, standardjazz, storbandjazz og Prøysenperler.

Les mer og bestill

Still natt julekonsert motiv

Stille natt Hellige natt

Kirkekonsert Brumunddal Kirke søndag 21. Desember
Stille natt hellige natt er Norges største og eldste julekonsertturné, med  Alexander Rybak, Rune Larsen, Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet og Ingrid Berg Mehus!

Les mer og bestill

Lita jente har dratt krakken bortåt glaset og sitter og ser

Dra krakken bortåt glaset
Unik førjulsstund for familien i Prøysenstua

22 og 23. desember 
Denne unike førjulsstunden har blitt en hyggelig tradisjon for mange. I Prøysenstua kan familien kjenne roen senke seg, i selskap med julens viser og fortellinger. Førjulsstunden er blitt en hyggelig førjulstradisjon for mange. I Kafé Julie selges grøt og saft og på hjemveien langs Prestevegen lyser Prøysenstjerna i mørket.

Les mer og bestill

...og enda er det mye mer - som du kan se i Visit Innlandets kalender HER › 

Og for et hyggelig sted å bo, før, i eller etter julen - er du selvfølgelig hjertelig velkommen til oss på Topcamp Mjøsa! Vi bytter booking-system akkurat nå, så for øyeblikket tar vi bare bestillinger på telefon 62359800 eller mjosa@topcamp.no