Beach Club til Sjøsanden

Stjerna blir til Beach Club

Beach Club til Sjøsanden 

Restauranten Stjerna, som ligger rett ved Sjøsanden-stranda, vil nå bli byttet ut med en beach club. Navnet er fortsatt under diskusjon, men restauranten vil sannsynligvis beholde navnet. Det som derimot vil endres er både menyen og interiøret!

Sjøsanden Stjerna, restaurant ved stranda

Stjerna vil stå ferdig med splitter nytt konsept og ny meny til sommeren - den fortreffelige beliggenheten og utsikten på stranden forblir heldigvis den samme!

Utviklet med The Flying Culinary Circus

Det nye konseptet vil være en helt ny grillrestaurant, innredet som en beach club, med palmer og stråtak. Både meny og konsept blir utarbeidet i samarbeid med anerkjente The Flying Culinary Circus, som er verdens første omreisende kokkegruppe. De har erfaring fra steder som Bagatelle, Statholdergaarden, Cru Vin & Kjøkken og en haug andre eminente restauranter. Kokkegruppen har servert mat til kjendiser som Alicia Keys, Shakira og Jay Z.

Beach Club illustrasjon

Du skulle gjerne sittet på et sted som dette en varm sommerdag? Illustrasjonsbilde og idéskisse til tankene bak den nye Beach Cluben

Ferdig til sommeren 

Etter planen skal det nye konseptet stå ferdig i mai, i god tid til årets sommersesong. Bildene over er en idéskisse under planleggingen av konseptet.