Jente i vannsklie. Foto

Topcamp Rustberg - en helårsåpen familiecamping full av aktiviteter! 

Topcamp Rustberg ligger i Øyer kommune, like ved Hafjell og Lillehammer. Campingplassen ligger midt mellom frodige åser, med utsikt over turkise Gudbrandsdalslågen. Her kan du leie hytte eller leilighet, eller du kan komme med bobilen, campingvognen eller teltet. 

Øyer kommune ligger sentralt til mellom Trondheim og Oslo, med nærhet til både vakkert fjellandskap i Rondane Nasjonalpark og frodige omgivelser rundt Mjøsa. Det er kort avstand til fantastiske opplevelser, som Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer Familiepark, Norsk Vegmuseum, Barnas Gård, Hafjell Bikepark og Hafjell Alpinsenter. Det er altså like mye å finne på her vinter som sommer! 

Badebasseng Lillehammer, Camping ved Hafjell, Topcamp Rustberg

Oppvarmet badebasseng

Kanskje det beste med sommeren er dog det oppvarmede badebassenget. Det er vannsklier og plaskebasseng for små barn, i tillegg til et større badebasseng. På området finnes også trampoliner, en stor lekeplass, basketballbane, bordtennisbane og gravemaskin. Det er også flere dyr på området, både ender, kaniner og høns.

Topcamp Rustberg er et godt utgangspunkt for turer til fots eller på ski. Rett opp fra campingen går en tur opp til utsiktspunktet Høgberget, som gir en imponerende utsikt over dalen og elven. Det er også flere flotte skiløyper i området. 

Gudbrandsdalslågen, Camping Lillehammer, Båtutleie, Topcamp Rustberg - Hafjell

Bade i Gudbradsdalslågen

Nede ved vannet, en 5-minutters gåtur fra campingplassen, ligger en brygge hvor du kan fiske eller bade om du vil. 

Har du lyst på ferske rundstykker til frokost kan du ta turen innom resepsjonen. Der får du også kaffe og deilig mat i bistroen. I kiosken finner du pålegg, godis og annet du måtte trenge. Du får også tak i is og Slush - som er en skråsikker vinner hos barna.