Trålljenta Ålivia og ulveekornet Lupus fra familieforestillingen Tråll i Hallingdal Feriepark

Tråll! Trusselen fra dypet

Hallingtrålla er heldigvis ikke sånne skumle og farlige tråll som lukter kristenmanns blod og spiser turgåere - neida, de er snille, vennlige vesener med sans for kunst, vakre ting, musikk, god mat og hygge. Alt er idyll og harmoni i dalen, men så begynner det å dukke opp uvennlige, mystiske beskjeder, til både den ene og den andre... Ingen forstår hvem som står bak disse usympatiske meldingene, som er verre enn kommentarfeltet på vg.no...   En uhyggelig stemning brer om seg i dalen - og snart forstår trilla at hele den frie tilværelsen er truet. Storetrållet er mye mer glad i å male bilder og lukte på blomster enn å trene styrke. I tillegg er han plaget av eksem, så for et utrent øye kan familieoverhodet rett og slett virke litt pysete. Men heldigvis er den lille trålldattera Ålivia både meget modig og rådsnar, i tillegg til at hun får hjelp av sin bestevenn, ulve-ekornet Lupus. Sleipner Slagg har hun klart å hamle opp med tidligere, men denne sommeren dukker det opp en helt annen trussel... fra dypet! Er alt håp ute? Må Hallingtrållene flykte fra dalen? Eller kan lille Ålivia igjen finne på noe lurt? Gå ikke glipp av denne trållbindende forestillingen!

Bestill billetter til Tråll forestillingen i Hallingdal Feriepark

Storetrållet fra familieforestillingen Tråll i Topcamp Hallingdal Feriepark

Ålivia, Trållmor og Storetrållet er hallingtråll-familien.  De bor på Ål i Hallingdal. Det er derfor  de er TRÅLL og ikke troll. Her - i vakre Hallingdal - har de levd i pakt med naturen i tusenvis av år etter at Dovregubben Thorstein vant steinløftekonkurransen mot ondskapsfulle slaggtroll.

Sleipner Slagg mediterer mens Ålivia nærmer seg i bakgrunnen

I forfjor var det fare på ferde da Storetrållet syntes å være sjanseløs i steinløftekamp mot det verste slaggtrollet på tusenvis av år - forferdelige Sleipner Slagg. Heldigvis endte det godt, da Ålivia mot alle odds stilte opp i steinløftekonkurransen og vant!

Trållmor fra familieforestillingen Tråll i Hallingdal Feriepark

Dermed har freden senket seg i dalen og alt er idyll og harmoni, helt til det begynner å dukke opp uvennlige, mystiske beskjeder, til både den ene og den andre... Ingen forstår hvem som står bak disse usympatiske meldingene, som er verre enn kommentarfeltet på vg.no...   

Sleipner Slagg fra Tråll - familieforestilling i Hallingdal Feriepark

Trusselen fra dypet kommer til å være både spennende, morsomt og akkurat passe skummelt, så det skal kile litt i magen, uten at det behøves barnepsykolog etterpå.

 

Tråll Ålivia og Lupus i gavepakning som symbol for billettkjøp som julegave

Hva kjøper du i julepresang til de som har "alt"?

Legg tråll under treet! Ingen blir skuffet over å få en god opplevelse i presang. Om selve opplevelsen kommer først til sommeren, så er det desto lenger å glede seg! Ikke belaster en slik gave miljøet nevneverdig heller, så dette er vinn-vinn!
NB! Godt å vite: Skulle smittevernsbegrensninger føre til avlysning av forestillingen, vil alle billetter refunderes.